U AVIONIMA NEMAČKE LUFTHANZE I BRAČNI KREVET: U prvoj klasi na dugim letovima domaća atmosfera (VIDEO)

I.S.

08. 03. 2023. u 20:35

U AVIONIMA nemačke avio-kompanije Lufthanza, ubuduće će se nalaziti i bračni kreveti! Ovu odluku, uprava je donela, kako se obrazlaže, u cilju unapređenja usluga. Dupli kreveti, nalaziće se u prvoj klasi na prekookeanskim letovima.

У АВИОНИМА НЕМАЧКЕ ЛУФТХАНЗЕ И БРАЧНИ КРЕВЕТ: У првој класи на дугим летовима домаћа атмосфера (ВИДЕО)

Foto:AP

Mediji spekulišu da će ovakva ponuda putnicima na dugim letovima u ekskluzivnoj klasi, vrlo uskoro postati obavezna.Standardna ponuda biće, u najkraće vreme, i sedišta široka jedan metar.

Očekuje se da će ceo plan, koji uključuje podelu sedišta avio-prevoznika u sedam klasa na dugim rutama, koštati 2,5 milijardi evra i trebalo bi da bude u potpunosti realizovan do 2025 godine.

Lufthanza je najavila i da će uskoro imati takozvana "suite plus" sedišta u prvoj klasi, koja će parovima obezbediti sopstvenu sobu. U njoj mogu, ali ne moraju da budu i bračni kreveti, ali su zagarantovani sopstveni sistemi grejanja, zidovi do plafona, klizna drvena vrata, ormari, trpezarijski stolovi, specijalni gurmanski meniji.

Bračne krevete na dugolinijskim letovima već imaju Katar i Singapur Erlajnz, kao i Etihad, a ta usluga košta od 3.000 do više od 20.000 dolara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri