BACAJTE SMEĆE SA STILOM: Brendirane kese za đubre od 1.790 dolara - prodavaće se u tri boje (FOTO*VIDEO)

Novosti online

02. 08. 2022. u 22:03

MODNI brend Balensijaga došao je na ideju da napravi kese za smeće u okviru svog brenda, koje je predstavio na modnoj reviji.

БАЦАЈТЕ СМЕЋЕ СА СТИЛОМ: Брендиране кесе за ђубре од 1.790 долара - продаваће се у три боје (ФОТО*ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Iznenađenje je da će se u okviru brenda „Balensijaga“ prodavati i stara obuća. Dizajneru Demniju Gvasaliju, koji dizajnira za poznati brend, često prebacuju da ima nečeg bizarnog u njegovim idejama.

Vreća ili kesa za đubre prvi put je predstavljena na reviji 2022. godine koja je održana u Paris Le Bourget Parc d'Expositions.

Kada je kreativni direktor „Balensijage“ predstavio kolekciju jesen/ zima 2022. na pisti koja je bila prekrivena snegom šetali su manekeni noseći stvari u plastičnim kesama za đubre.

Kesa je privukla pažnju posetilaca revije, sa podeljenim komentarima. Inače, ova brendirana kesa za đubre uskoro će se naći u prodaji po ceni od 1.790 dolara.

Proizvod je nazvan "Trash Pouch", prodavaće se u tri boje - crnoj, plavoj i beloj sa vezicama koje su takođe u bojama.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

TURSKI POPIS SRBA IZ 1455. GODINE: Ovako su se zvali naši preci - stara imena koja su danas zaboravljena