KRVAVI MASAKR U KUĆI STRAVE: Silovao dete i ubio tri tinejdžerke, među njima trudnicu

Novosti online

05. 03. 2023. u 10:17

ČETVORO ljudi je mrtvo nakon ubistva i samoubistva u Teksasu. Incident se dogodio u subotu 18. februara oko 22.30 uveče u kući u gradu Galina Park. Prema šerifu Edu Gonzalesu, muškarac je počeo da puca na nekoliko žena koje su bile u kući.

КРВАВИ МАСАКР У КУЋИ СТРАВЕ: Силовао дете и убио три тинејџерке, међу њима трудницу

Foto: AP Photo/Natalie Behring

Usmrtio je 19-godišnju devojku za koju vlasti veruju da je bila trudna, a potom je pucao na još dve, nakon čega je napastvovao 12-godišnju devojčicu.

- Nakon toga je rekao 12-godišnjakinji da beži iz kuće, pa je ona istrčala iz doma bez ikakve odeće na sebi – rekao je Gonazels.

Kako prenosi Khou.com, devojčica je uspela da uzme jednogodišnju bebu iz kuće dok je bežala tražeći pomoć. Šerif je rekao da je nakon toga policija Galina Parka došla na mesto zločina i pronašla troje ubijenih tinejdžerki.

Muškarac, koji je bio u kasnim 30-tim godinama, takođe je bio mrtav. On je očigledno izvršio samoubistvo, rekle su vlasti. Šerif je rekao da je muškarac bio u vezi sa vlasnicom kuće, majkom 19-godišnjakinje, i da on nije bio otac bilo koje od ubijenih tinejdžerki.

Gonzales je takođe pomenuo da je beba koja je spasena iz kuće bila dete ubijene 19-godišnjakinje. Napadnuta 12-godišnja devojčica je prebačena u bolnicu.

- Ovo je tragična situacija. Nema smisla – rekao je Gonzales, dodajući daistražitelji pokušavaju da sastave sve deliće ovog slučaja.

(SD)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi