"ZELENSKI ĆE MORATI DA SE KRIJE NA ZAPADU" Bivši savetnik šefa Pentagona predviđa - Šta će se desiti nakon što Ukrajina doživi poraz

Novosti onlajn

04. 03. 2023. u 22:23

UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski moraće da se krije na Zapadu nakon što Ukrajina doživi poraz, izjavio je bivši savetnik šefa Pentagona Daglas Mekgregor.

ЗЕЛЕНСКИ ЋЕ МОРАТИ ДА СЕ КРИЈЕ НА ЗАПАДУ Бивши саветник шефа Пентагона предвиђа - Шта ће се десити након што Украјина доживи пораз

FOTO: AP/Tanjug

- Ukrajinski lider i njegovi najbliži saveznici imaju krupne sume novca na računima na Kipru, imaju i nekretnine u zapadnim zemljama. Siguran sam da će, kada se konflikt završi, on pobeći pre nego što se do njega dokopaju. Veoma moguće je i da će on prebeći u Ameriku - rekao je on u intervjuu američkom novinaru Stefanu Gardneru objavljenom na Jutjubu.

Mekregor je takođe izrazio mišljenje i da su SAD i njene saveznice igrale na kartu da je Zelenski prigodan za ulogu lidera Ukrajine za vreme konflikta jer je on prvenstveno glumac, te je ocenio da se on dobro snašao u ovoj ulozi.

Istovremeno, kako je dodao, budući da je glumac, njemu nedostaje profesionalnog iskustva kada je reč o politici.

Takođe je kazao i da su reke novca koje su potekle sa Zapada otvorile nove mogućnosti za korumpirane ukrajinske činovnike s obzirom da oni uzimaju krupne sume novca prodajući svo to oružje koje dobijaju na crnom tržištu.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: 

OVAKO RUSI NAVODE DRONOVE KAMIKAZE NA NEPRIJATELjSKE POLOŽAJE: Novi snimak MO Rusije iz borbe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?