KAO RIJALITI: Zelenski pred TV kamerama pokazao gde živi od početka ruske specijalne operacije (VIDEO)

Novosti online

26. 02. 2023. u 19:30

PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski pokazao je pred TV kamerama svoj privremeni životni prostor u kojem boravi od početka ruske specijalne vojne operacije, objavio je na Tviteru savetnik za unutrašnjopolitička pitanja ukrajinskog predsednika Anton Geraščenko.

КАО РИЈАЛИТИ: Зеленски пред ТВ камерама показао где живи од почетка руске специјалне операције (ВИДЕО)

Printskrin TV 1+1

- Ovde živim - rekao je Zelenski u razgovoru sa novinarom Dmitrom Komarovim emitovanim u petak na ukrajinskoj televiziji 1+1.

Na snimku koji je objavio Geraščenko, predsednik Ukrajine je rekao da je to prostor u kojem je bio i 24. februara prošle godine "kada je započela ruska invazija na Ukrajinu".

Zelenski je proveo novinara Komarova kroz svoju skromnu spavaću sobu sa televizorom i krevetom, potom i kroz kupatilo, a na kraju ga je uveo u svoj garderober.

- Evo, ovo su stvari koje ja nosim - maslinasto zelene i maskirne jakne, a na podu se nalaze vojničke čizme - rekao je Zelenski pokazujući novinaru svoju vojnu odeću i obuću, ali i dva para odela.

Na pitanje novinara zbog čega ponekad ne nosi i odela, Zelenski je uz osmeh uzvratio da će takvu odeći početi da nosi "odmah posle proglašenja ukrajinske pobede".

- Trenutno ne nosim odela. Ona su simbol da će rat uskoro biti gotov. Mi ćemo pobediti - dodao je predsednik Ukrajine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)