BAJDENOVA administracija je odlučila da živi u prošlosti i pretvara se da su SAD i dalje sposobne da nameću jednostrane odluke ostatku sveta, poručio je voditelj "Foks njuza" Taker Karlson.

Komentari (3)

walter pravicek

26.02.2023. 08:20

Da iz Vašington d.c. niso tako pomogli prvo sa porukama,nalozima te mu napumpali glavu od CIA INSTRUKTORA,tom MALOM DREKAVCU ZELENSKOM,ne bi bilo takvih strahota u Ukrajini.On nebi imao petlje,da TRAŽI,ne MOLI ZA VOJNO POMOČ.A sve to datira odavno.Ameri hoče Ukrajinu za poligone za jedrsko naoružanje,rakete uperene na Rusiju.Ostalo jeste bajka.

walter pravicek

26.02.2023. 09:00

Slovenci imamo ljudski pregovor:da za svako guzu raste u grmlju palica od lešnika.Pa i za Amere,pa i za Bajdena.Licemjeri bi uništili Ukrajinu,samo,da napakoste Rusiji,te pokažu ostalima koliko su jaki.Kada političari čitave EU progledaju,onda je sa NATO koji tu gostuju gotovo.I ulaskom Engleza iz UK isto tako.

Bugce

26.02.2023. 10:40

Prosecni normalani deo covecanstva, intelektualaca i medija i dalje razmišljaju u terminima nacionalnih drzava, opsteg interesa, dužnosti i solidarnosti. Pozitivno je to i lepo i humano. Na drugoj strani je ostala individualistički nastrojena, od društva i običnog sveta otudjena bogata manjina, koja ima osecaj izuzetnosti. I eventualne pripadnosti samo sopstvenoj interesnoj grupaciji. Pre njih niko. Posle njih potop. Ko ce da im kaze da tako ne mora da bude i da Kolektivitet znaci vise od pojedinca?