GENERALNI sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je danas da je već otpočela nova velika ruska ofanziva na Ukrajinu.

Sudak

13.02.2023. 15:10

Dali si se gospodine Stoltenberg upitao na koga je potrošen toliki eksploziv. Na drugoj strani nisu žene,deca ljudi. Zar se ne upitaš da li si učesnik u masovnom ubijanju

Rodoljub

13.02.2023. 15:25

Stoltenberg kaže: "Rusija želi da kontroliše Ukrajinu." To smo znali i bez njega. A šta, NATO kao ne želi kontrolisati Ukrajinu?! Gosp. generalni, manite se ćorava posla!, ne idite ruskim granicama - i eto MIRA!!!

dobri

13.02.2023. 15:34

Ovaj je lud ili se pravi blesav, Putin ne razmišlja o pregovorima o miru, a da bi Putin razmišljao na tu temu, po ovome zajedno sa kepecom ubice ukrajinskog naroda a to je, da se ruske trupe potpuno povuku, u svojim granicama računajući tu i poluostrvio Krim. MALO SUTRA. Uzgred ovaj čovek koji i dalje gura ukrajinski narod na klanicu, isporučivaće oružje ukrajini dog god to bude pitrebno, samo treba zlikovac da se zapita, a ko će da rukuje tim oružjem kada je već što poginulo što ranjeno tj. izbačeno iz stroja preko 600 hiljada ukrajinskih vojnika.

Todor

13.02.2023. 15:40

Ukrajna kad se nije mogla sama kontrolisati, sada će je kontrolisati Rusija. A to što su SAD planirale da je kontrolišu... Jedno šta planiraš a drugo je šta se dešava.

Dragče

13.02.2023. 16:09

Па исто тако се не види ни да Украина пказује било какве знаке да жели некакво примирје и прекид непријатељстава! Стално захтевање оружија, тенкова, вишецевних бацача, авиона. Турнеја по Евтопским земљама и даноноћни ЗАХТЕВИ за испоруку наоружања и муниције - су свакако знаци да се не жели било какав договор и жељу за примирјем од стране Зелењског и Украине!! Тако да је овакав коментар америчких званичника жалостан!!!

Mikelja ŠOJZEN

13.02.2023. 16:32

Čuj Putin nema nameru da uspostavi mir a oni tjs Ameri pumpaju oružje i komplet evropa pod njihovom komandom pa šta treba Putin to je smešno AMERI PRAVE RAT A MORA DA BUDE NEKO DRUGI KRIV U OVOM SLUČAJU PUTIN ...pa ovo i mala deca kapiraju više ...Ameri poturili eksploziju na severni tok i Krimski most takodje znači oni su ti koji dovode do šire eskalscije a ne Putin..ŽIVEO PUTINE CARE

Borivoj

13.02.2023. 16:56

Dobar covek ovaj Jens, -vidi mu se po fizionomiji, ali nije pohodan za takvu funkciju! Zato ga i sklanjaju i dovode zlikovca koji savrseno odgovara zlocinackoj organizaciji kakav je j....i nato! Samo mi je zao sto su svi ucesnici "kampanje" protiv SRJ prosli nekaznjeno, bez poslednjeg pogleda u oci svojih zrtava... Ali, iskreno se nadam da ce ovaj zapadnjacki olos koji unistava covecanstvo, dugo, dugo umirati i moliti za oprostaj za sve neduzne zrtve!

Mikiboy

13.02.2023. 17:15

Ma neka se on okani tih prica vec daj da se vidi kada ce ta teroristicka organizacija Nato vec jednom da odgovara za svoja zlodela.Sto se tice mira posto nece Rusija vidimo kako se za mir zalazu Ukrajina, Nato i Zapad uopste.

Per

13.02.2023. 17:25

Stoltenberg i cela ostrašćena zapadna politika je jedan svetski promašaj! Ta politika je uzrok rata u Evropi.Ta nasilna politika sa zapada došla da uđe na prag Rusije a nije obrnuto. Ko je Zelenski novi nacistički vođa u Ukrajini da vodi zapadnu politiku u sukobe????? Kakvi su ti lideri zapada s tolikom usijanom administracijom da Ruše civilizaciju ne civilizovano

Ćikula

13.02.2023. 18:00

Pa kad ste tako hrabri uđite direktno u sukob sa Rusiom, ali prpa bato. Da je Srbija napali bi odmah. A ovako cijela Evropa I Amerika ratuju protiv Rusije i ne mogu joj pera odbiti. Treba ona vama zavrnuti gas naftu žitarice i sve ostalo, bilibi vi ka bubice.

Sinisa

13.02.2023. 18:42

Nesto ste mi plocu okrenuli.Izgleda da je carstvo zla na koljenima.Koliko ste samo zla po svijetu posijali i drzava unistili.Jugoslavija,Vijetnam,Irak,Sirija,Libija,spisak je beskrajan.Koliko ste samo zivota ugasili da bi vi dobro zivjeli? Pa da li zaista mislite da nema Boga? Da li zaista mislite da nikada necete biti kaznjeni za sve suze roditelja,nevine djece? Toliko mi je muka kad vas cujem i vidim,toliko toga bih vam ruznog rekao,ali onda se sjetim da b8h bio.poput vas,odvratnih ubica i satanista!!!! Fuj

Siniša

13.02.2023. 21:08

Dolazi vam kraj. Zna Putin šta radi, sve naciste i neonacista će uništiti. Ima veliku podršku od Srba. Koliko god pomoći ćemo i ratovati za našu pravoslavnu slobodu.

Sax

13.02.2023. 21:41

A mi kao ne znamo da će akcije vojne industrije skočiti na tržištu i da će milijarderska govna ubrati još koji milion ili milijardu....bagro izopačena....a mi obični gradjani ne znamo ništa i obično gde piše VUCI mi GURAMO

LazaLaza

14.02.2023. 14:27

Nato priča o miru kakav cinizam pa oni su ratovali i ratuju i uništavaju i huškaju to je jedna prava zločinačko teroristička organizacija Rusija i Kina pod hitno treba da nadju taj zajednički interes i da toj guji stanu na glavu i da 'tvrdo'zavrte nogu da gija više nikad ne živne

Daddy

18.02.2023. 09:40

Ovaj je prsa ?? evo mjesec dana kako govori da je pocela velika ruska ofanziva optereceni su rusijom iz dana u dan sve vise. Unistise jadnu ukrajinu obmanjujuci je kako ona moze i mora da pobijedi rusiju, a dobro znaju da je to nemoguce samo su nasli par narkomana koje su sami instalirali u ukrajini sa kojima manipulisu a narod im zbog ogromne zapadne kampanje vjeruje i strada.