KANCELARIJA UN za ljudska prava obratila se ukrajinskom ministru odbrane Alekseju Reznikovu i izrazila zabrinutost zbog načina na koji se Kijev odnosi prema ruskim ratnim zarobljenicima.

Miroslav

10.02.2023. 17:03

To je samo vrh ledenog brega, deo koji moze da se stavi na drustvene mreze. Vadjene organa za potrebe zapadnog trzista i odvodjenje ruskih zarobljenika u tajne laboratorije SAD kojih ima po svetu i u samoj Ukraini za eksperimente nad njima do smrti slicno kao u Ausvicu gde su radjeni ne samo na Jevreima vec i na zarobljenim vojnicima crvene armije je zastupljeno i u ovom prljavom ratu zapada protiv Rusije. Sada ce na zarobljemin ruskim vojnicima da isprobaju nove vrste virusa i za dve godine nova pandemija jaca od COVID19 bice spremna.

naivna

10.02.2023. 18:34

Rusija je godinama ukazivala svetu na kakav je teror izlozen ruski narod u Ukrajini ,samo zato sto su Rusi. Zapad nije hteo da cuje i jos manje da vidi sta se desava u Ukrajini. A izgleda da su bili i huskaci za sva nedela Ukrajinske vlasti. Zapad se dobro infiltrirao u Ukrajini i stvorio od nje jedan poligon za svoje najprljavije biznise, finansirao privatne sumnjive laboratorije, izvlacio iz Ukrajine prirodna bogatstva, i razvijao vojnu strategiju i propagandu protiv Rusije, potom koristeci ukrajinski narod za bratoubolacki rat. Dogorelo je i prekipelo, Rusi su krenuli da zastite svoj narod i svoje interese. Smrt fasizmu.