U TOKU je zajednička konferencija za medije ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog i američkog predsednika Džozefa Bajdena.

Komentari (9)

Marko

22.12.2022. 00:21

NOVINARI STO STE OVIM PORUCILI AMERICKOM I EVROPSKOM NARODU GDE I RUSI PRIPADAJU A NE AMERI LICIMJERI SVETSKI .NEMA OPRAVDANJA ZA UKRAJINU ZA POSLUSNOST AMERIKE I EVROPSKE UNIJE... EVROPI SU TRN PRAVOSLAVNA VERA DOSTA JE BILO LICIMJERSTVA OD STRANE ZAPADA..

vladimir

22.12.2022. 00:24

Koliko se sećam vi ste od početka hteli "dugi rat" sa Rusijom i dobili ste ga, šta je sporno? Amerika "štampa" oružje, ti "štampaš" vojsku - sve je pod "kontrolom" a narod ....kada je BLESAV i treba da strada, kao i Evropa! I znajte, Rusi će OSTVARITI svoje ciljeve bez obzira na vaše "aranžmane" jer to mi u SLOBODNOM i obaveštenom svetu znamo!

Čitslsc

22.12.2022. 04:47

Puna im usta međunarodnog prava i toga da Rusi neće da prekinu rat. A vi šta ste radili i šta radite da se prekine rat? Samo dolivate ulje na vatru. Putin će uzeti celu Ukrainu ako tako nastavite. I ko zna gde će biti granica Rusije ns zapadu ako budete izigravali takve mirotvorce.

marinko

22.12.2022. 05:42

ameri nisu nikad imali demokratiju a danas manje njihova demkratija je samo ratom na one koje vide da mogu a tamo gdjeje tvrdo tamo nesmiju ni da pomisle a sad se obraćaju dva bandita oba nacisti sa kukastim krsom tezoviranim kod ga se vidi a kod drugog nema tetovže ali u glavi ima kao štose pozdravlja sam sasebo