VIDEĆEŠ ĆERKU U LOKVI KRVI: Detalji jezive pretnje premijerki Italije Đorđi Meloni

Milica OSTOJIĆ, specijalno za "Večernje novosti" - RIM

08. 12. 2022. u 07:30

"ZAVRŠIĆEŠ tako da ćeš biti ubijena ti i tvoja ćerka prljava k...., kada budeš videla tvoju ćerku u lokvi krvi, moći ćeš da plačeš koliko hoćeš kretenu..., mogu da provedem u zatvoru 40 godina, tamo makar mogu da jedem, ja ću ti izvaditi utrobu... pažnja, završi već sa tim da ćeš ukinuti pomoć, ako ne ubiću te."

ВИДЕЋЕШ ЋЕРКУ У ЛОКВИ КРВИ: Детаљи језиве претње премијерки Италије Ђорђи Мелони

Đorđa Meloni, Foto AP

Osvanulo je ovo juče na profilu "Tvitera" partije Italijanska braća premijerke Đorđe Meloni, a policija je identifikovala osobu koja je tu zastrašujuću pretnju uputila premijerki kao 27-godišnjeg nezaposlenog građanina iz Sirakuze, na Siciliji.

Pretnja je stigla posle objavljivanja da je vlada Đorđe Meloni donela odluku da se revidira od iduće godine zaključno sa 2024. državna pomoć onima koji mogu, a ne žele, da rade, a koju je 2019. izglasala prethodna vlada po želji Pokreta 5 zvezda. Pomoć će ostati samo onima koji nisu u stanju da rade, ili ne nalaze neku radnu aktivnost iako su upisani u Agenciji za zapošljavanje. Jer, ispostavilo se, takva pomoć je u ogromnom broju slučajeva zloupotrebljena, pa se oduzima tokom 2023. i 2024. godine onima koji odbijaju da rade ili se prekvalifikuju.

Ovu vrstu pomoći uživalo je do sada 2.470.015 osoba, a biće redukovana u narednih osam meseci za 846.000 osoba. Samo u Kaljariju, na Sardiniji, otkriveno je toliko prevaranata da su koštali državu osam miliona evra. Među uživaocima pomoći ima Italijana, članova mafije Ndrangeta, vlasnika jahti, lopova, onih koji izdržavaju kaznu zatvora, stranaca u Italiji, ili su samo ušli da predaju lažna dokumenta a potom se vratili.

Prevaranata ima iz Južne Amerike, Afrike, sa Balkana, a svi su doprineli ogromnom uvećanju broja istinski siromašnih građana.

- Želim da pomognem osobama da izađu iz siramaštva radom - objavila je premijerka kojoj stiže podrška kako njene vlade tako i iz redova izvesnih opozicionih partija, sa pozivom da se oglasi partija Pokret 5 zvezda koja se i dalje bori da pomoć ostane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura