POKUŠAJ puča u Nemačkoj koji je sprečen u sredu rano ujutro kada je pokrenuta velika policijska akcija u čak 11 saveznih pokrajina i dalje je glavna vest. Nove informacije koje se pojavljuju otkrivaju veliku zaveru u koju su umešani ljudi na visokim pozicijama, aktivni i bivši pripadnici specijalnih jednica i vojske Bundesvera, a otkrivaju se i njihove namere.

Djordje

07.12.2022. 10:39

"ima najviše bivših pripadnika Bundevera i armije DDR bio je da eliminiše demokratsku vladavinu" Koju demokratsku vladavinu?! Zar vama jos uvek nije jasno da od demokratije u evropi neme nista niti je bilo?! Dvolicni i licemerni stavivi evropske unije u poslednjih dvadesetak godina nisu vam bili dovoljni da zakljucite to?! Zato memojte da pisete bajke neistinu i laz po obicaju!

Mikiboy

07.12.2022. 10:46

Samo mi nesmemo da hapsimo ekstremiste cak I kada upadaju u skupstinu ili biju policiju jer kazu da krsimo ljudska prava i da nemamo demokratiju.Olos.

Marko

07.12.2022. 10:51

Bilo bi bolje da svaka država vodi računa o tome šta se dešava u njihovoj kući i da prestanu da budu začin u svačijoj čorbi. Ove države u EU misle da mogu da odlučuju o sudbini drugih, a same imaju bezbroj problema.

Dr

07.12.2022. 10:59

"Рајс је више пута наглашавао да модерна Немачка није суверена држава и да је под контролом Сједињених Држава и Уједињеног Краљевства" - и, шта ту није истина, изузев да је ПОД ОКУПАЦИЈОМ тих држава а не "под контролом"???

Neko

07.12.2022. 11:09

Ne vidim sta je lose u njihovom programu. Bore se za svoju drzavu i svoj narod. Sve sto su izjavili je tacno, nemacka je pod okupacijom USA i UK, i kamo srece da su uspeli svoj cilj da ispune. Al nece moci celu nemacku da uguse, da se napokon oslobode svojih okupatora. Jer na zalost, sve su zemlje okupirane ovim pravim USA i UK fasistima.