GENERALNI sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je da Severnoatlantska alijansa neće biti uvučena u Putinov rat.

BOGDAN

02.12.2022. 07:39

NATO AGRESIJA NA RUSKU FEDERACIJU JE KRAJ EVROSKE DRZAVE I NARODE DOKTRENA ZOVESE SPRZ,UKOLIKO BI SE CETVORTI NACISTICKI RAJ PONOVO UKLJUCIJO U RAT PROTIV RUSIJE TI VISE NECE DA DAJES IZJAVE JER CE SVE BITI PRETVORENO U PRAH I PEPEL I TI PICKO NACISTICKA SMRDLJIVA TO DOBRO ZNAS.

Ljubica

02.12.2022. 08:08

Sva sreća pa su vaši ratovi legalni, jer sami odlučujete, da su kradje i ubistva legalni i tzv kolateralna šteta, ako idu u vašu korist.

Milan

02.12.2022. 08:35

To je vas rat protiv Rusije Ukrajinskim rukama a ne Putinov. Ne zelite da i drugi autoritativni rezimi pokrecu ratove. Vi ne ratuete jer ste odbrambeni savez. Iza vas su u ime "sloboda ljudskih prava i demokratije" ostale unistene i opljackane drzave i desetine milioni ljudi ciji ste zivote unistili koji sada lutaju. Sta ste vi hteli kad ste gadjali nase velike trafo stanice, mostove, televizisku zgradu, fabrike, skole bolnice ?. Po sistemu drste lopova obmanjuete i pljackate ceo svet. Sirite razne bolestine i otrove upakovane kao vase "vrednosti".I kad bi dali Ukraini svo oruzje koje imate ona nemoze da pobedi. Nista vise kod vas vise nece biti isto kao do sada. Probudili su se i drugi konacno,. Dosao je kraj vasim lazima i vasem nasilju. Do sada su samo vasi ratovi bili legalni i opravdani, KiM "jedinstven slucaj". Ovo je kraj medjunarodnog poretka zasnovanog na vasim pravilima koja vam omogucavaju dominaciju, da radite sta hocete, da izvrcete cinenjice i da uvek budete u pravu.

Jordan

02.12.2022. 08:37

Rusija nece imati problema sa ovakvim likovima, koji kazu "ne smemo mu dozvoliti da pobedi, ali nece nas uvuci u rat" i "da Rusija vodi nelegalni rat!?" NATO i Amerika su vodili i vode samo "legalne" ratove!? Blagi boze, pomozi nam, ko zna sta nas sve ceka?! Mnogi misle da ce pobediti, kao u "video igricama!"

Perce

02.12.2022. 09:24

Bolje je reci da nema NATO agresora ovaj svet bi ziveo u miru i blagostanju od 1945 kada je drugi svetski rat zavrsen. Ovako je stvaranjem ove zlocinacke organizacije vec od 50-tih godina krenulo zlo. I ko zna dokle bi to islo da neko nije imao petlju da kaze dosta je vise veseg zlocina s kojim provodite pravdu i demokratuju po svetu. HVALA RUSIJO STO SE BORIS DA SE ZEMLJA RESI SVOG NAJGOREG NEPRIJATELJA.

Simon

04.12.2022. 10:27

Koje laprdanje ,pa i ovaj rat je vaše delo,dajete oružije ukrajincima i tvrdite da niste umešani....pa zar vi stvarno mislite da je ostatak sveta stvarno naivyn zločinci....