PREDSTAVNIK države Pensilvanije Toni Deluka pobedio je u trci za državni Kongres ubedljivom pobedom u utorak. Jedini problem – umro je prošlog meseca. Deluka je samo jedan od više preminulih političara koji su ove nedelje ostvarili pobede.

Petar Veliki

10.11.2022. 11:24

Dragi moji! Pa videli ste kako su izgledali us izbori kada je biden 'pobedio' trumpa. ..., ha, ha, ha, ha, ..., veće sprdačine nije bilo skoro, ... Radi se o najdemokratskijoj, najtransparentnijoj, . naj, naj, ... naj, ... zemlji sveta, koja sve druge uči redu, i uvodi demokratiju - gde može nešto da pokrade, - koja je izuzetna (kako oni kažu za sami za sebe, a ostale smatraju nižom rasom ..., dosta su čitali majn kampf - autor, hitler) -dakle - čist rasizam.

Velja

10.11.2022. 12:18

Pa zašto bizarno? Pa na prošlim ozborima su mrtvaci glasali za Alchajmera, a sad jednostavno otišli korak dalje pa glasaju za svoje kolege mrtvace. Mislim fer je fer, i ako se stvarno hoće ta njihova famozna inkluzivnost, onda mora biti do kraja. I demokratska, naravno. Šalu na stranu, jel vam po ovome jasno još otkad su ti listići bili popunjeni?