PRVA POBEDA REPUBLIKANACA: Ostrvo Guam u zapadnom Pacifiku je već objavilo rezultate izbora

Novosti online

08. 11. 2022. u 23:41

AMERIKANCI danas glasaju na međuizborima za Kongres SAD. Izbori će odlučiti o većini u Predstavničkom domu i Senatu za naredne dve godine i svojevrsni su referendum o aktuelnom predsedniku. Građani glasaju za svih 435 mesta u Predstavničkom domu i 35 od 100 mesta u Senatu.

ПРВА ПОБЕДА РЕПУБЛИКАНАЦА: Острво Гуам у западном Пацифику је већ објавило резултате избора

Foto Tanjug-AP

Pacifičko ostrvo Guam izabralo je republikanca u Kongres prvi put za 32 godine.

Republikanac Džejms Mojlan pobedio je na izborima za delegata Guama u Predstavničkom domu SAD.

Dok kontinentalni deo SAD još uvek glasa, ostrvo Guam u zapadnom Pacifiku je već 

objavilo rezultate izbora. Delegat Guama u Kongresu nema pravo glasa i bio je iz redova demokrata od 1993.Mojlan će biti tek drugi republikanac poslat u Vašington od 1972. godine, a na poslednjim izborima 2020. godine kandidat "crvenih" dobio je samo 21 odsto glasova. 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

BIZARAN SLUČAJ U HRVATSKOJ: Rekla ćerki da je muž VARA, ćerka je prijavila POLICIJI