U TOKU je 249. dan specijalne vojne operacije koju Rusija izvodi u Ukrajini.

Komentari (21)

Velja

30.10.2022. 09:23

Da nije celi svet već do guše u... slatkom zbog njih, ovo bi već bilo veoma smešno gledati kako se nikogović breca na nemce... al nažalost su nas već sve toliko uvalili da Bog otac ne znam šta će i kako će da pomogne...

666999

30.10.2022. 10:12

Preko osamdeset posto nemaca ne podržava ove političke igre sa Ukrajinom, više od pedeset posto je za izlazak iz NATO pakta, a skoro preko devedeset pet posto tvrdi da je Angela Merkel na vlasti ,Nemačka bi ostala neurtalna po pitanju Ukrajine.

Čika Velja

30.10.2022. 10:26

Kako kad je kasno,lažovčino Zelenski? Narodu govoriš da ste pobedili,a sad ti oružje i plaćenici stižu kasno? Kasno u odnosu na šta???

SLOVENIJA NAORUZAVA UKRAJINU

30.10.2022. 11:55

JAKA MUDA! JOS SAMO DA IM I MONTENEGRO POSALJE SVOJU AVIJACIJU, ma ima rusi da potpisu kapitulaciju, i to na cistom (blanko) papiru, a tekst kapitulacije ce naknadno nacisti da napisu. Ljudi, ovo nema nikakve veze sa realnoscu, NE ZNA SE NI KO PIJE NI KO PLACA. Ovo je samo priprema da se Nemacka unisti, i to od Amerike, Engleske i njihovoh podrepasa, istocno-evropskih gnjida, u koje spada i navedena drzava, koja salje tenkove nacistima. CAR PUTINE, OPEGLAJ I ALPE, DA BUDU RAVNIJE OD HOLANDIJE.

Nikita Petrovic

30.10.2022. 12:18

S.a.d i ruska vrhuška može da se sastanu samo preko mušice mada sledi novembarska pauza i povratak republikanaca koje odgovara rf. da nastave sa ravnanjem nesretne ukrajine

Walter Pravicek

30.10.2022. 13:15

Mješovite vesti_Poljska bi imala neuklearno orožje,da se stavi uz bok Engleskoj i Francuskoj vojsci.Slovenija ( o tome sam pisao)donirala tenkove,stare,baš dobre za ciljeve Ruskih granata,a dobijemo stare Nemačke 8x8.A Ukrajina hoče Nemcima pokazati što jest brzina-po Slovenskim auto putevima,te brzim,gde mi moramo platiti cestarinu,oni njihovi mladi momki,koji bi trebali biti u Ukrajini vojnici,jure sa kolima po cijeni preko 100 hiljada evra po kolima.Tako,kao poređenje brzine,ali Ukrajinci su hteli kazati,da je Nemačka pomoč spora,a traže pod hitno,jer Ruski vojnici trebaju nove mete. Mogu pričati PROPANGADISTI iz KIJEVA,a vojnici se smrzuju,jer neki nemaju ni cipele,ni one jače vojničke,ni Kineske tenisice,kakve nosi Zelenski.Ja bi odbio iči u zoru van iz nastambe,neka ide oni,koji ima sve za obuču,te odečo.Zimsko bre!

VOIP

30.10.2022. 14:29

Kome nije jasno da je poceo treci svetski rat ubrzo ce mu biti jasno. Mi smo u nebranom grozdju ali treba ostati na strani pravde pa sta kosta neka kosta. Bolje je ziveti jedan dan uspravno kao covek nego kao gmizavac ceo vek. Ko ne poznaje istoriju ne moze znati buducnost. Na zalost mislim da nam opet ide vreme stradanja ali neka makar ce se videti ko ke vera a ko nevera. Sa verom u Hrista ...

Jjjj

30.10.2022. 16:18

Ne mogu da nas shvatim. 80% Srba mrzi Ukrajince i želi im zlo, a taj narod im nije ništa uradio. Rusi im srušili pola zemlje, a mi navijamo za njih. Čudan neki narod.

buki

30.10.2022. 20:09

@Jjjj - Srbi ne mrze nikog, čak ni Hrvate, jer na našu veliku žalost i štetu, ne znamo da mrzimo. Ukrajincima želimo sve najbolje, da ih Rusi oslobode iz čeljusti SAD i njihovih bioloških laboratorija, da im omoguće zdrav i normalan život uz poštovanje svih naroda na tlu Ukrajine. Mrze ih oni koji im šalju oružje za borbu protiv Rusa u kojoj nemaju šansu za pobedu. Izginuće ih stotine hiljada zajedno sa komšijama Rusima, ali šta to briga Zapadne proizvođače oružja? Zapadu su neophodni ruski energetski i drugi prirodni resorsi i pokušavajući da dođu do njih milioni ukrajinsko-ruskih žrtava su za njih samo kolatetalna šteta. Gde ste Vi u celoj toj priči i zašto navijate da ti ljudi ginu uzalud za tuđe interese, pri tome još optužujete one sa mozgom za nekakvu mržnju?

Mika

30.10.2022. 16:25

Kakvi smo mi licemeri. Mrzimo zapad, obožavamo Ruse, a svaki dan na stotine odlazi na truli zapad i odatle opet pljuju po zapadu, ali se nevraća niko i niko ne odlazi u Rusiju mnogoobožavanu. Smešni smo.

asterix

30.10.2022. 16:41

Unistavanje infrastrukture je neophodno nastaviti da bi se vidio ucinak u narednim mesecima kao i povecati izvidjane i otkrivanje linija kojima se dostavlja oprema .To Rusi za sada veoma slabo rade ,nedostatak preciznog naoruzanja je ocigledan a vojni vrh je totalno obmanuo Putina .Vojska je totalno neorganizovna i nespremna pa je dozivela velike sramotne poraze za jednu silu kao Rusija ali nadam se da su naucili i da ce se stvari preokrenuti.

Tuga i jad

30.10.2022. 19:04

Словенци испорукчују оружје, Италијани испоркчују, Немци такодђе, Канадђани су ту, Енглези, а како би без њих - сви испорукчују оружје док има лудих Словена да се убијају медђусобно у корист ових који дају оружје - и зато ће такви који захтевају такво оружје бити и казжњени - по космичкој правди је тако, не ни по чијој жељи.

Velja

30.10.2022. 19:53

Jeli Valtere, kako tamo u Zagrebu? Jel vam pade još neka ukrajinska supermoderna kanta po centru. A ona dva američka F16 što vam dan i noć tutnje nad glavom? Jeste skupili neku crkavicu za gorivo da vas brane?

gulag

31.10.2022. 06:13

Kažu licemjeri jer mrzimo zapad, a radimo tamo. Pa eto i zapad mrzi Rusiju toliko da joj žele da nestane, ali ipak i dalje kupuje ruski plin. Kakvo je tek to licemjerje? Istok ipak ne želi da zapad nestane, nego da se smiri.