PUTIN UPUTIO ČESTITKU SIJU: "Rezultati su potvrdili vaš veliki autoritet"

Novosti online

23. 10. 2022. u 10:33

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin uputio je telegram-čestitku kineskom predsedniku Si Đinpingu, povodom ponovnog izbora za generalnog sekretara Komunističke partije Kine (KPK).

ПУТИН УПУТИО ЧЕСТИТКУ СИЈУ: Резултати су потврдили ваш велики ауторитет

Foto: EPA

 Ruski lider je naveo da se raduje nastavljanju konstruktivnog dijaloga i bliskoj saradnji u razvoju sveobuhvatnog partnerstva Rusije i Kine.

- Rezultati kongresa Komunističke partije Kine potvrdili su vaš visoki politički autoritet i konsolidovanost partije koju vodite- naveo je Putin u telegramu.

Ruski predsednik je dodao da je uveren da će odluke 20. kongresa KPK doprineti tome da Kine ispuni sve zadatke koje je sebi postavila i da dodatno učvrsti svoju poziciju.

Si Đinping je po treći put izabran za generalnog sektretara Komunističke partije Kine.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

UŠTIPCI BEZ KVASCA: Sa sirom i susamom, mekani kao jastuk - savršeni za doručak (VIDEO)