"KREMLJ NIJE TAKMIČENJE ZA DOBROG MOMKA": Poruka najbogatijeg čoveka sveta - Oni koji žele da Putin bude sklonjen žive u zabludi

Novosti onlajn

21. 10. 2022. u 15:15

NAJBOGATIJI čovek na svetu, američki preduzetnik Ilon Mask smatra da ne treba polagati nade u to da će sledeći predsednik Rusije biti naklonjeniji Zapadu.

КРЕМЉ НИЈЕ ТАКМИЧЕЊЕ ЗА ДОБРОГ МОМКА: Порука најбогатијег човека света - Они који желе да Путин буде склоњен живе у заблуди

Foto: Printscreen/Jutjub/TED

- Oni koji žele da Putin bude sklonjen žive u zabludi da će onaj koji ga zameni biti otvoreniji za mir ili zapadnu filozofiju. Ja mislim da je to malo verovatno – Kremlj nije takmičenje za dobrog momka - napisao je Mask na Tviteru.

Ranije je bivši savetnik Bele kuće za nacionalnu bezbednost Džon Bolton izjavio da je Americi potrebna Rusija koja bi mogla da uđe u NATO. Bolton, koji je ranije priznao da je učestvovao u organizovanju državnih udara u inostranstvu, takođe se založio za smenu vlasti u Rusiji navodno radi budućeg mira i bezbednosti u Evropi.

Ruski predsednik Vladimir Putin u septembru je izjavio da je Zapad prešao sve granice u svojoj antiruskoj politici kao i sa stalnim pretnjama Rusiji.

BONUS VIDEO: 

BORBA PROTIV DRONOVA: Ruske bespilotne letelice iznad Ukrajine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024