AMERIČKA 101. Vazdušno-desantna divizija raspoređena je u Evropi, tačnije u Rumuniji, u blizini granice s Ukrajinom, prvi put u 80 godina, usled sve većih tenzija između Rusije i NATO, javila je američka TV stanica Si-Bi-Es (CBS).

Nikita Petrovic

22.10.2022. 14:47

no gde ste psi rata.pažnja ovo nije vijetnam itd valjda vas badi opremio i povečao dnevnice u medjuvremenu dosta ste treniral u vest pointu i koje kude praksirali vaš bili the kid kod kako ide tra lala lala,la maršira-napred vojsko američka

Mija

22.10.2022. 14:56

Konačno će sve kaubojske maske i dugogodišnje laži pasti i objelodaniti se. Da je njihova želja da unište i pokore Evropu bila jedina vodilja i sada kada su doveli na vlast onog napušenog pajaca koga su godinama spremali da dođe na vlast i rasturi Ukrajinu a time i napravi treći i konačni rat za uništenje Evrope. Svi koji misle da se sve ovo dogodilo da bi oni tobože pomogli Evropi mogu pokopati svoje naivne misli, oni ne rade ništa slučajno. Kada su postavili svoje ljude u Brisel i u Ukrajinu božanstvena Evropska komedija je počela a kao i uvjek vrhnje će pobrati kauboji i otići sa vrećama para a Evropa će im dugova ti kao i posle 2.rata puste, puste milijarde koje nikada neće moći vratiti i robstvo je tu.!!!!!

SMEŠNO

22.10.2022. 15:20

ОВО ЈЕ ГЛУМА И ИГРА! То је јасно иоле разумном човеку. Поред САРМАТА, КИНЖАЛА, ПОСЕЈДОНА итд. НЕМА ПРОЛАЗА!!! Све друго је ИГРА и ГЛУМА!!!

Kowalsky

22.10.2022. 16:19

Idemo dečaci, mladići iz Kentakija, u boj u boj, ako treba i život da položite za vaše debelguze bogataše, ~bubreg u loju kongresmene~, MIC i mlađu gerijatriju.

Natko

22.10.2022. 16:42

Znači za nekoliko sati mogu da zapale ako bude gusto kao u Avganistanu. Sada je svima jasno da amerikaci imaju problem kad sami treba da ginu, i da su spremni da napuste bojište i ostave svoje glupe saveznike na milost i nemilost protivniku. Dakle, njijovim raspoređivanjem u Rumuniji, očekuje se da naprve sranje i da nestanu a onda Rumuni da preuzmu ulogu Ukrajine koja će uskoro da nestane.

Trt

23.10.2022. 15:52

Jesenji kamp za deckice u suknjicama. Kad prodje raspust odose kuci. Treba malo da ih potprase, pa zbog psihickih tegoba odu u penziju kao nesposobni.

Dragica

23.10.2022. 16:50

Narode!!!! Zasto ste to dozvolili da amerikanci stignu u rumuniju sa vojskom??? kao turisti okej? Ali vojnoto neopravdavam,, mi u ameriku za vizu placamo debelo samo za podnosenje a pitanje je hoco li je dobiti??? Nista oni dobro nece dometi gdegod su bili ostavili su pustos i pepeo. !!!