PROBLEM je poznat „već godinama“, ali ga pogoršava ukrajinska kriza

Vesna

10.10.2022. 07:02

Bogata drzava Nemacka.Koliko li su tek bogate druge drzave EU. Eeee ovaj Putin je ovu operaciju trebao da ucini mnogo pre i da nam svima otvori otvori oci. U lazi su kratke noge to vec svako zna, ali i da nema dna. Kskva maskarada.Nije ni cudo sto su se solidoridali sa ovim ukrajinskim citkuzantom

Walter Pravicek

10.10.2022. 07:28

Pa nije samo Nemačka"tanka"sa municijom.I ostali u EU niso baš puni u depojima.MI volimo RADITI,ODMARATI SA PORODICAMMA,IČI DALEKO U NEPOZNATE DRŽAVE,ŽIVJETI,TROŠITI,a to KOŠTA.Neka živi život kakav zaslužujemo ne ratovanje zbog tako glupih glumaca kao što sta Biden i Zelenski.

Dušan

10.10.2022. 10:09

Poslali 21,8 miliona metaka, pa im ponestalo, i ostalo samo za dva dana?! Pa mi imamo barem 40 miliona metaka samo u lovačkim društvima, a u kasarnama ne znamo šta ćemo s njima! Jedno je sigurno: Ukrajincima nećemo poslati NIJEDAN! Kako nam je zbog sankcija Zelenski pretio, kako će se pozabaviti nama, čim pobedi Ruse, i naučiti nas pameti, od nas može da dobije metke! Al samo kroz našu cev! Debil preti umesto da je sretan što primamo bez reči njegove porodice!