POGRDAN NADIMAK MEGAN MARKL: Objavljeno kako je osoblje na dvoru zvalo suprugu princa Harija

Novosti online

25. 09. 2022. u 23:53

- MEGAN Markl je narcisoidna sociopata koja je od samog početka planirala da napusti kraljevsku porodicu.

ПОГРДАН НАДИМАК МЕГАН МАРКЛ: Објављено како је особље на двору звало супругу принца Харија

Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Ova šokantna tvrdnja piše u novoj knjizi autorke Valentine Lov "Dvorjani: Skrivena moć iza krune". Kako se navodi, izvori su rekli autorki knjige da su članovi osoblja imali pogrdne nadimke za vojvotkinju od Saseksa, prenosi "San".

Knjiga opisuje navodno ružno ponašanje Megan i njenog supruga, princa Harija, koji su napustili svoje kraljevske dužnosti 2020. godine. 

- Svi su znali da će se dvoru suditi po tome koliko je ona srećna. Greška koju su napravili je bila što su mislili da ona želi da bude srećna. Želela je da bude odbijena, jer je od prvog dana bila opsednuta tom pričom - rekao je bivši zaposleni. 

Osoblje je takođe navodno tvrdilo da su se sa njima "igrali" Saseksi, misleći na vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, Megan i Harija. 

Zaposleni su Markl nazvali "narcisoidnom sociopatom" navodi se u novoj knjizi o kraljevskoj porodici. U knjizi se takođe navode iskustva zaposlenih koji govore da je rad za par bio "toliko sumoran" da su neki pomoćnici sebe nazivali "Klubom preživelih u Saseksu".

BONUS VIDEO - ELIZABETA DRUGA KROZ DECENIJE: Pogledajte retke snimke iz života preminule kraljice

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MANDINE GORKE REČI IZ 90ih: Učiti decu da budu pošteni je kao da ih učite da budu idioti