RUSIJA je zatražila 56 viza od SAD kako bi se omogućio ulazak u zemlju ruskom ministru spoljnih poslova Sergeju Lavrovu i njegovoj delegaciji za put u Njujork na godišnji skup svetskih lidera u UN ovog meseca, ali zasad nije dobila nijednu, naveo je ruski izaslanik pri UN Vasilij Nebenzja.

Komentari (11)

Dile

03.09.2022. 09:00

Ovo je prevršilo svaku meru , vrlo drsko i divljačko ponašanje demokrata koji su istrebili Indijance , porobili crnce i sada hoce i čitav svet . Sedište UN treba zato da bude na neutralnoj teritoriji i ne dozvoliti nikome da vrši zabranu dolaska na sastanak OUN .

Mama

03.09.2022. 09:12

Znaci KRAJ. UN ili predstavlja sve.clanice ili je americka prcija!? Zasto se placa UN ako ne koristi svrsi? Zgrada UN jeste u SAD ali to dobro naplacuju. Moze da bude i u bilo kojoj zemlji i sve clanice treba da prisustvuju! Na sta ovo lici???

Vojin Ignjatijevic

03.09.2022. 09:56

Време је да се седиште УН измести са територије САД: физички или екстериторијално !!!

Ljubica

03.09.2022. 11:21

Za šta postoje video uključenja, pa kad može Zelenski, što ne bi mogao i Lavrov, ako je zaista u pitanju UN, a ne dekadentna tvorevina, koja je još od njega ostala.

Miki

03.09.2022. 12:03

Aman braco Rusi, nemojte vise da priznajete takve ujedinjene nacije tj. to su razjedinjene nacije. Moj je vidjenje, oformiti nove UN i sediste da bude u nekoj neutralnoj drzavi koja se zalaze za mir. Dosta vise sa ovim evroskim kolonijalistima i zlikovcima amerima bre. Rusi morate blokirati graniceodakle dolazi oruzje i unistavati ga i rat je za mesec dana zavrsen braco. Donesite odluku braco Rusi da vise nepriznajeteUN i oni ce vas ubrzo molti za sve bre.

Veka

03.09.2022. 12:48

Mislim da UN treba premestiti u neutralnu državu gde nikome nije potrebna viza ili je treba potpuno ukinuti jer oni koji su je stvorili oni je i zloupotrebljavaju ili zaobilaze...

Srpkinja

03.09.2022. 13:16

Americi RUSIJA TREBA da posalje jednu supersonicnu raketu, gori su od nacista, zele da uniste ceo svet i zive na lopovluku celog sveta, i otvaraju ratista samo da bih oni ziveli, a za svet bas ih briga, cela amerika je pod ratnom spremom "kao idu da stite porobljene ljude" otimaju tudje resurse i sve sto im padne saka, tako zive od tudje muke. Ameriko mars iz moje zemlje!

vladimir

03.09.2022. 13:49

Ponavljam, samo nove UN čije će "članstvo" činiti 80% stanovnštva /država/ planete sa RAVNOPRAVNIM statusom je JEDINO rešenje! Američka zgrada na Ist riveru u Njujorku zvana UN /ujedinjeni nacisti/ neka im ostane za "komemoracije" kojih će sve više imati!