DANAS je 186. dan specijalne operacije ruske armije u Ukrajini. Žestoke borbe vode se u Marinki. Nuklearna elektrana u Zaporožju se i dalje nalazi na meti napada, sa sporadičnim granatiranjem koje ugrožava rad ovog objekta.

Komentari (16)

Rajlovac

29.08.2022. 08:56

A okupacija dela Srbije 1999, delova RS i unistenje RSK 1995 je bilo u redu? Kosovo se nije desilo??? Problem Zapada sa hipokrizijom je metastazirao.

Dok

29.08.2022. 09:11

@Rajlovac - Po njima je sve u redu i veruju u to.U tome je užas.Mi stalno pokušavamo da nešto dokazujemo po NJIHOVIM pravilima i u tome je naš problem.Njihova pravila važe za njih a ne za nas ostale.....

SS

29.08.2022. 09:12

...EU se ne bori sa cenama gasa i energenata zbog početka rata Ukrajine i Rusije već zbog odluka EU pametnjakovica o uvođenju sankcija Rusiji. Do uvođenja sankcija Rusiji EU je normalno dobijala gas iako je specijalna ruska operacija trajala i to svi znaju ali laganje EU političarima više odgovara jer će uskoro morati narodu da polože račune zbog smrzavanja.

Dragan

29.08.2022. 10:14

Тачно се осећа како кокаин испарава из њега, плови у облацима, одвојен од сваке реалности... Уживанција за ЦИА и МИ6...

maniks

29.08.2022. 11:36

Ovaj klovn ili je toliko glup ili toliko lud da nezna sta prica.Da li ovaj isprdak zapada zna da Ukrajina postala zahvaljujuci Lenjinu i da pre toga nikad nije postojala i da je to bila Rusija.

Vale

29.08.2022. 14:14

Britanci prebacuju vojne avione na civilne aerodrome. Ha, ha. Kako se to samo uklapa u podli, pakosnicki i podvalni mentalitet tog sljama od naroda. Vekovima vide sebe u oblacima a zapravo su narod na dnu lestvice naroda Evrope. Sve ovo sto se u Ukrajini sada desava, sva holivusdska scenarija, sva ubistva, nasumicno i neselektivno gadjanje civila, mostova, Nuklearne elektrane, rade oni. Nadam se da je sada zaista na njih red da zakukaju a ne da uniste sav Ukrajinski narod.

viking

29.08.2022. 14:43

Citam dosta Americke medije i kazu da Rusima ponedostaje preciznog naoruzanja ,ljudstva te da nisu u stanju da kontrolisu nebo iznad Ukrajine .Ima tu dosta istine ,kada su zadnji put unistli nesto na zapadu i kako se putevi snadbjevanja ne prekinu,snadbjevanje strujom ,Kkada su tukli Kiev .Ukrajinci dobivaju toliko naoruznje i to mora doci zeleznicom itd.Volio bi da to nije istina ali pokazatelji su tu da ima nesto u tome.

EU

29.08.2022. 16:11

Neka "gospoda" koja uvodi sankcije Rusiji, pita svoje građane, dali se slažu?! "Blagostanje" građanima EU, da se leti greju na 27, a zimi smrzavaju na 19, ne kupaju itd ne odgovara. KAD BI LUDOST BILA BOLEST, MOGLA BI SE IZLEČITI!

Ekonomska okupacija slovenskih naroda u najavi

29.08.2022. 23:22

Катастрофа словенских народа уместо да се уједине и да крену сложно против западних фашистичких колонизаторских земаља које их угњетавају оне с окрећу једне против других раслабљују и завађају да би Британски и Амерички лешинари дошли по свој плен као у бившој СФР Југославији. Биће по систему завади па опљачкај.

resavac

30.08.2022. 10:06

Citam ne bas sve,ali rekao bih,mozda i previse.Vise puta,naravno,i izjave vodje "Cecenskih" dobrovoljackih jedinica.Nevazno sta ja o tome mislim,u smislu,da u tom ratu Rusija "nije sama",nego ima i "saveznike"...Neka,apsolutno druga prica,za neko drugo sutra.Ono sto mi nikako neide u glavu,je ova poslednja izjava,gospodina Kadirova...???Preneli ste je u izvornoj formi,i ja u to ne sumnjam.Jednostavno-Verujem Vam!...Negde u nekim pisanim "pravilima" rata,stoji..."prema protivniku,neprijatelju,treba se ponasati.....Pa cak i ako znas,da on to ne cini!"...Smatram,da to isto vazi i za bilo koju izjavu,a koja se tice neprijatelja.Gine se u toj ojadjenoj Ukrajini,na sve strane!Tu sile nema,koja ce da me ubedi u suprotno!...Ljudski bi bilo,ispostovati one koji su u tom kosmaru ludila,dali svoje zivote,za bilo koju pravdu.Ako nista drugo,onda,makar cutati i nista u vezi sa tim ne pricati.Nista protiv nikoga!Ovo preneseno,sta je izreceno,ne dize kosu na glavi!Cupa je!Ostavlja glatku celu!!!!