SPECIJALNA vojna operacija Rusije u Ukrajini - 181. dan.

Komentari (22)

Ljubica

23.08.2022. 08:37

Znači trena se baviti legalnim lopovlukom. Možete vi to pokušati, ali onda će sigurno stati protok gasa.Svaki novi dan je i novi dokaz, da u Ukrajini vlada anarhija.

Zoran

23.08.2022. 14:19

Zar ne rece veliki Zelenski da ce u Avgustu da usledi velika kontraofanziva i da ce da protera Rusku vojsku iz Ukraine i da zauzme Krim. Sta bi??? 31.08. Mozda?

buki

23.08.2022. 15:40

Nacisti to polaze od sebe, pošto su Pravoslavcima redovno za Božić, Uskrs ili druge velike praznike, slali bombe sa natpisima kojima ''čestitaju'' te praznike.

miro

23.08.2022. 16:39

Ukrajina ima toliko mnogo budala i budaletina a tek je sad jednoj budaletini "proradio" kliker:"treba zapleniti ruski gas i prodavati Evropi i svetu" reče i ostade živ.Ješa odavno nikog nije odlikovao i evo pravog kandidata.

Karlo Veliki

23.08.2022. 18:33

Konfiskacija ruskog gasa od strane Ukrajine i njegova prodaja Evropi, je razmisljanje "jednog obicnog ukrajinskog vola".. Rusima bi to odgovaralo, jer ga vise ne bi transportovali preko Ukrajine, a Evropa ga nema.. Na taj nacin bi Ukrajina bila protiv Evrope... Da skratim, pre penzije radio sam u jednom vrlo mocnom Instututu, kao dugogodisnji analiticar NIR-a..Na dohvat ruke su mi bile silne informacije, koje su "kajmak" trenutnog svetskog istrazivanja... Pored teh. inovacija kao sluzbenog dela, bio sam u prilici da "pratim" klimatske promene, te upravljanje razvojem kreativnog znanja, kao vrhunac NIR-a....Klimatske promene i kreativno znanje, u narednih 25 godina primorace svet da bezi na sever gde ima vode, i gde postoje realne sanse za nesto duzi boravak... Klimatske promene i kreativno znanje dovele su covecanstvo na prag opstanka, a taj proces vec juce je imao strmoglavi trend.

DBZ

23.08.2022. 23:02

Ako ostavimo po strani uzavrelu ratnu propagandu, sasvim je nejasan krajnji cilj ove ukrajinske taktike "što gore to bolje". Diverzantske akcije u dubini ruske teritorije i na Krimu mogu naneti neku štetu, ali to je kao da medveda gađate praćkom sa čiodama - nećete mu ništa drastično nauditi, a njegov bes će se svaliti na vas još većom snagom. A još kudikamo besmislenije i opasnije su akcije na nuklearnim centralama - dođe li do havarije kao u Černobilju, Ukrajinci će biti prve i najveće žrtve. To je naprosto zaumna taktika. Najveći deo vojne infrastrukture im je nepopravljivo razoren, namenska industrija im više ne postoji, na front šalju teritorijalce koji masovno ginu, a Zapad im šalje vojnu pomoć od koje barem polovina nikada i ne stiže na front zahvaljujući neverovatnoj korupciji i razrađenim kanalima za preprodaju oružja. Od onoga što stiže na liniju sukoba, Rusi to prilično brzo desetkuju (setimo se onih famoznih super-haubica, pa "Barjaktara", sada i HIMARS-a). Međutim, oni i dalje očekuju neko vojno čudo, vođeni iluzijom da će NATO direktno ući u sukob. Ne, neće ući - niti će Zapad preorijentisati celu svoju industriju na ratni režim poput onog iz WW2 samo da bi spasio Ukrajinu. Što pre to shvate, biće bolje za taj nesrećni narod kojeg guraju u najcrnji ambis. Za sve je bolje da odmah započnu pregovori, dok još ima o čemu da se pregovara.

Zoran

23.08.2022. 23:13

Zelenski i njegovi pajdaši su neviđeni ludaci. Da im je i hiljadu HIMARS ne mogu dobiti Rusiju. Za sada Rusija pokazuju takvu moć da im nakaze zapadne ne mogu ništa.

cardak

28.08.2022. 10:58

ERDOGANE! TI opet zaboravio ko ti je sPASAO ZIVOT U ATENTATU.Mani se Krima BIO JE U PROSLOSTI I BICE U BUDUCNOSTI RUSKI -AMIN!Ne ljuti Putina NECE BITI NISTA OD IZGRADNJE NE,i sta ces onda za STRUJU?Umiri jezik i ne laprdaj!

Jastreb

19.09.2022. 07:21

Turcima može da veruje samo budala. Kosovo su medju prvima priznali ali za to Krim ili Luganski, Donjeck ne će nikako iako je tamo održan referendum a na Kosovu nije. Turčin je uvek turčin.

BOGDAN

21.09.2022. 09:18

PRVO MORAM DA OBAJASNIM PRATIOCE KOJI PRATE DANASNE DESAVANA U SVET DA JE TURSKA ENGLESKA KOLONIJA GDE VLADAJU ZIDOVI HAZARI I POTURCENI JERMENCI I GRCI SVI REDOM LAZNI TURCI CLANOVI ENGLESKE MASONSKE LOZE KOJI SU VERNI VISE ENGLESKE MONARHIJE NEGO POROBENE RAJE KOJI SE IDENFIKUJU KAO TIRCI MUSLIMANI, ANKARA NE PRIZNAJE OTCEPLJENE KRIM IZ UKRAINE A PRIZNAJE LAZNU SIPTARSU DRZAVU KOSOVE ERDOGAN PONASA SE ISTO KAKO SE PONASA I ENGLESKI PREMIJER PONASA SE U SKLAD LONDON PARIS I WAINGTON.PA KOKO TO DUPLI STANDARDI NE PRIZNAJETE KRIM A PRIZNAJETE SIPRARSKU DRZAVU KOSOVE A DOBRO ZNATE DA JE 1389 NA KOSOVO PLJE MURAT RATOVAO PROTIV SRBE A NE SIPTARE 1389.GOD. SIPTARE U OPSTE NIJE BILO NA SRPSKO KOSOVO I METOHIJU I TURCI SIPTARE NISU U OPSTE SPOMENULI NITI ZAPISALI U NJIHOVE DEFTERE.U STARU VIZNTIJU CARI GRAD ISTOCNO RIMSKO CARSTVO OD PRAVOSLAVNE JUSTIJANOVE Sv.SOFIJE NAPRAVILI SVE HAGA SOFIJU I NE PRIZNAJETE PRAVOSLAVLJE A PRE NEKOLIKO DANA U 21 .VEK 600.GODINE POSLE KOSOVSKE BITKE U HRISTIJANSKU KATOLICKU HRVATSKU U GRAD SISAK TURSKI SULTAN ERDOGAN IZ CENTRALNE AZIJE NA BELI KONJ DOLAZI U EVROPU I KAO POBEDNIK OTVARA NAJVECI ISLAMSKI CENTAR U JUZNU HRISTIJANSKU EVROPU.ONO STO OSMANLIJE NISU USPELI PRE 600.GODINE 1389.U KOSOVSKI BOJ TO ONI DANAS USPEVAJU I RADE BEZ BORBE I BEZ JEDAN ISPALJENI KURSUM.PA MORAMO DA SE UPITAMO KAKO SMO DOSLI GDE SMO DOSLI KAKO EVROPA BEZ BORBE POSTAJE ISLAMSKA EVROPA KO TO PODRZAVA ISLAMSKA EKSPENZIJA I ISLAMIZACIJU STARE EVROPE HRISTIJANSKU EVROPU.KAKO TO POKATOLICENI SRBI VIDE SRBE ZA NJIHOVE NEPRIJATELE A NE VIDE EKSPENZIJE ISLAMA U NJIHOVU DOMOVINU.

cardak

21.09.2022. 10:12

JELTE GOSN ERDOGAN,dal vi mislite da vas PUTIN ZAREZUJE ZA IC.Prodao ti je S400 ,gradi ti HE,dajeti jeftiniji GAS I NAFTU .NE STAVLJAJ TO NA KOCKU.JER EVROPSKA UNIJA TE NECE a kod rusa moras polako da bi te primili u njihov nato!I vodi racuna jednom ti je spasao zivot nece sledeci put jer amerski spijuni i dalje imaju nalog!

cardak

24.09.2022. 13:52

ERDOGAN!Pa zar nevidis da se PUTIN ni ne osvrce na tvoje trabunjanje.Lavrov davno rece "TO JE GOTOVA STVAR I O NJOJ SE NE DISKUTUJE".Sa 2 meseca ce biti iDRuGI STUB od kapije zauzet pa ce onda tu ulaz nAPLACIVATI RUSI!

BOGDAN

10.10.2022. 20:28

NIKAD NIJE KASNO,VREME JE DA RUSKA FEDERACIJA POSTAVI PITANE JERMENSKOM JEVREJINU TAKOZVANOM LAZNO IME ERDOGAN STATUS CARIGRADA I Sv.SOFIJE .VREME JE DA BALKANSKI NARODI KOMPLETNO PROTERAJU TATARSKE OSVAJACE IZ BALKANA NATRAG ODAKLE SU DOSLI U NJIHOVU CENTRALNU AZIJU.