ENERGETSKA situacija u najbogatijoj evropskoj ekonomiji, Nemačkoj, toliko je prenapregnuta da je kancelar Olaf Šolc, uoči minulog vikenda, prekinuo planinarenje, vratio se u Berlin, obratio naciji i onda sa novostečenim mirom, nastavio da krstari bavarskim bogazama.

TAJNE U DJUBRETU

26.07.2022. 07:33

PA CELA POLITIKA OKO UKRAJINE JE DJUBRE, izazvali su svetsku krizu zbog jednog teroristickog saveza, kojeg Rusija ne zeli na svojim granicama.

Ira

26.07.2022. 10:02

Ovaj čovek je nevidjeni manipulator i lažov. Tu je da ispuni "radnu obavezu" prema SAD i zataška a situaciju, dok Ameri ne postignu svoj željeni cilj: preko izmrcvarene Evrope dodaju glave Rusima, a same malo poprave stanje svojih mafijaša. Mesecima mi nije jasno kako to 20-ak ljudi drži ceo svet pod šapom!!

Sasa

26.07.2022. 16:20

Her.Scholz siso sa planine da se obrati narodu!A sto ne pita narod kako hoce da zivi?Dali da se nastavi sa sankcijama Rusiji i poskupljenjem energenata ili da se otvori Severni zok 2 i cene budu normalne kao prosle godine?

Zoran

28.07.2022. 22:50

Mislio sam da su Nemci jako pametni ljudi,ali kako vreme prolazi shvatam da sam u zabludi,dozvolili svojim vlasima da se podcine Amerikancima I da moraju da slusaju Amerikance I na svoju stetu.Nemci pamet u glavu ne slusajte lazove oni imaju sve a vi?