POLjSKA ne pristaje da deli gas sa drugim zemljama Evropske unije, izjavila je poljska ministarka klime i životne sredine Ana Moskva na konferenciji za novinare.

zoran

25.07.2022. 21:34

Nisu se oni preko Ukrajine nista nakrali, nemoze nista protiv veceg lopova, nego su upotrebili Njemacku, placali su plin skuplje kada su direktno kupovali od Rusije, a onda su sankcijama to prekinuli i dalje kupujuci plin jeftinije preko njemacke, al opet ruski gas. Jamal plinopvopd., ali u obrtnom smjeru.

Radisa

25.07.2022. 23:51

Gasna solidarnost ce biti ista kao solidarnost vakcina.dobro je.samo napred nemoj samo da prebrojavate koliko ima smrznuti, koliko je stalo kompanija,kolko je otpusteno radnika.

Jednosmerna solidarnost

14.09.2022. 20:06

Западне државе азијског полуострва Европа су за солидарност кад треба да се узме од другог (од оног са истока ЕУ), али кад треба да се да то је други падеж.

Walter Pravicek

01.10.2022. 08:14

Ruski gas prolazi preko Ukrajine iz doba Sovjetskog Saveza.Ne od juče!Da su gradili novi preko Belorusije u Poljsku i dalje sve bi bilo u redu.Sigurno.Ne pod morem!Da Poljska neda svoj dio gasa je sasvim normalno.Može doči i do razpada EU,ako budu drugi pritiskivakli politički na Poljake.