JOŠ JEDNA PUCNJAVA U AMERICI: Jedna osoba poginula, petoro ranjeno u Sijetlu

Tanjug

23. 07. 2022. u 19:20

JEDNA osoba je poginula dok je pet ranjeno u pucnjavi u Rentonu, predgrađu Sijetla oko 1 čas posle ponoći po lokalnom vremenu, saopštila je lokalna policija.

ЈОШ ЈЕДНА ПУЦЊАВА У АМЕРИЦИ: Једна особа погинула, петоро рањено у Сијетлу

Foto: pixabay

U policijskom saopštenju se navodi da preeliminarni podaci ukazuju da je na jednom većem javnom skupu došlo do sukoba, koji je eskalirao do upotrebe vatrenog oružja, po svemu sudeći većeg broja osumnjičenih, prenosi Si-Bi-Es njuz.

Potvrđeno je da je jedna osoba podlegla povredama, a da je petoro ranjenih zbrinuto u lokalnoj bolnici sa prostrelnim ranama.

Policija je saopštila da "nije u pitanju situacija sa aktivnim strelcem", kao i da je više bezbednosnih službi pozvano da pomogne u istrazi.

BONUS VIDEO:

DEMONSTRACIJA SILE: Vojne vežbe NATO snaga u Nemačkoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

AMERIKA LOMI DUH PALESTINACA Nebenzja: Tera ih da se potčine Izraelu