IMA LI KRAJA? Još jedna pucnjava u Americi, jedna osoba poginula

Tanjug

04. 06. 2022. u 07:54

JEDNA osoba je ubijena, a najmanje pet je ranjeno u pucnjavi na kućnoj zabavi u blizini američkog grada Ričmonda, saopštile su vlasti.

ИМА ЛИ КРАЈА? Још једна пуцњава у Америци, једна особа погинула

Foto AP

Policija je pozvana da interveniše u petak uveče na jednoj kućnoj zabavi, a zatim je dobila i dodatnu dojavu o ispaljenim hicima, dok je odgovarala na prvi poziv u Česteru,saopšteno je iz policijske uprave okruga Česterfild, prenosi AP.

Kako se navodi, jedna osoba pronađena je mrtva na raskrsnici, a najmanje petoro drugih je ranjeno iz vatrenog oružja, uključujući i osobu koja je takođe slomila ruku, saopštila je policija.

Za sada nisu poznate druge informacije o ovom incidentu u Česteru, koji se nalazi 24 kilometara južno od Ričmonda, glavnog grada američke savezne države Virdžinije, navodi AP.

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA PATROLA RUSA I KINEZA: Avioni iznad Japanskog i Istočnokineskog mora

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi