MEDVEDEV PROGOVORIO O MILANOVIĆU I ORBANU: "Preti vam odmazda Kijeva!"

Tanjug

03. 05. 2022. u 17:55

ZAMENIK predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije, Dmitij Medvedev poručio je hrvatskom predsedniku Zoranu Milanoviću da mu uskoro preti odmazda Kijeva, zbog njegovih stavova o Ukrajini i Rusiji.

МЕДВЕДЕВ ПРОГОВОРИО О МИЛАНОВИЋУ И ОРБАНУ: Прети вам одмазда Кијева!

Foto: Tanjug

- O novim neprijateljima Ukrajine - stoji u naslovu poruke bivšeg ruskog premijera na njegovom nalogu na Telegramu.

Medvedev piše i da "Ukrajina sve više bez ceremonije seda na vrat evropskih sponzora" i da se "Amerikanci još uvek boje".

Zoran Milanović, Foto Tanjug

- Jasno je da je uvek malo oružja, plaćenika i novca. Pohlepni evropski čelnici ne žele da izdvoje pravu cifru. Ne cene Trg koji stoji na čelu borbe protiv tiranije ruskog sveta. Sada se evropski čelnici dodaju na popise zabrane na internet stranici Mirotvorac. Tamo su stigli zvaničnici poput hrvatskog predsednika Zorana Milanovića i mađarskog premijera Viktora Orbana. Kao što siročad ne shvataju svoju sreću, ne vole Ukrajinu u punoj snazi. Izvolite, sada ste naši neprijatelji! Patite! - piše Medvedev, preno je hrvatski portal Index.

Medvedev piše i o "odmazdi Kijeva"

- Takvom će brzinom uskoro, upravo u evropskim prestonicima, ukrajinski nacisti lično izvršiti represiju protiv nepoželjnih gazda i ''odvojiti jaganjce od jaraca''. Iz tog razloga predsednici i premijeri Francuske, Nemačke, Italije i ostalih - oprez. I vi ste sumnjivi - zaključuje Medvedev.

Foto Tanjug/AP

Mirotvorac je baza podataka ekstremističke ukrajinske internet stranice na kojoj je nedavno završio i Milanović, a on je tamo optužen za "humanitarnu agresiju na Ukrajinu, pomaganje ruske agresije, distribuciju ruske propagande i podržavanje i opravdavanje ruske agresije na Ukrajinu", navodi hrvatski portal.

BONUS VIDEO:

BRITANSKI PLAĆENIK U UKRAJINI: Niko nije ni dinara dobio za ratovanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...