"ZELENSKI IMA SEDAM PETAKA U NEDELJI" Lavrov - "Od njega zahtevamo prekid otpora!"

Novosti onlajn

01. 05. 2022. u 22:45

ŠEF ruskog Ministarstva spoljnih poslova rekao da Kijev sabotira pregovore sa Rusijom, a da sam Vladimir Zelenski ima „sedam petaka u nedelji“!

ЗЕЛЕНСКИ ИМА СЕДАМ ПЕТАКА У НЕДЕЉИ Лавров - Од њега захтевамо прекид отпора!

Foto: Profimedia

Sergej Lavrov je napomenuo da Ruska Federacija ne zahteva od predsednika Ukrajine predaju, već da naredi prekid otpora.

- Pripadnika „Vagnera“ nema u Ukrajini, režimu u Kijevu je priča o tome potrebna da bi skrenuo pažnju sa zapadnih plaćenika - kaže ruski ministar spoljnih poslova u intervjuu za italijansku televizijsku kompaniju „Medijaset“ i dodao da su "SAD i Kanada obučavale neonacističke jedinice koje su se pridružile redovima regularne ukrajinske vojske.

Foto AP

Italija prednjači u inicijativama o sankcijama protiv Ruske Federacije, bilo je čudno to videti, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Lavrov.

- Italija prednjači među onima koji ne samo da prihvataju antiruske sankcije, već i na svaki mogući način iznose inicijative za njih. Bilo mi je zaista čudno da to vidim, ali sada smo već navikli da Italija može biti takva - rekao je ministar u intervjuu italijanskoj televizijskoj kući „Medijaset“.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

BRITANSKI PLAĆENIK U UKRAJINI: Niko nije ni dinara dobio za ratovanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

IRAN NEĆE ODGOVORITI: Okončani drektni međusobni sukobi Irana i Izraela