NEMAČKI Bundestag traži krivca za curenje tajnih protokola o zločinu u ukrajinskoj Buči. Jedan ili više izdajnika terete se da su prosledili medijima "top sikrit" podatke.

Komentari (8)

lala

14.04.2022. 23:46

Их...баш документ где се Руски војници хвале како су убијали цивиле...и како су Руски официри наређивали убијање цивила...баш тај документ да "процури"?! Гебелс им није раван!

Zoran

16.04.2022. 04:16

Sudeći po rekama dezinformacija, svih njemačkih medija i apsolutne jednostranosti, dolazi se do zaključka da oni nisu ni slušali razloge brige, za rusku zabrinutost za njihovu fundamentalnu sigurnost zbog blizine Moskve od Ukrajinske granice i prekratkog vremena za reagovanje u slučaju napada.Ischinger je u jednom intervjuu čak likovao, smješkajući se, i u mislima srećan trljao ruke u znak pobede! Ne bi me nimalo čudilo, da BND uz veliki izbor Ruski-govorećih vojnika u njihovim redovima, svu tu komunikaciju između, ruskih vojnika, naknadno izkonstuišu i "snime" u laboratorijima.To danas i nije neki problem, u šta ja čvrsto vjerujem, jer oni uvek imaju komplex-potrebu da se gospodaru preko Atlantika, dodvore! Veliki deo nemačke političke elite i pod velikim uticajem svih medija, običnih građana, svih društvenih klasa, tako su modelirali javno mnijenje da bi bili u stanju da se potpuno odreknu ruskog gasa i nafte (po logici, da komšiji crnke krava, pa makar i njegovih 10, crkle!) Bolesna spremnost na pogrešne odluke, pa makar one bile i najviše u korist, sopstvene štete!