AMBASADOR Ukrajine u Nemačkoj Andrij Melnik kritikovao je nemačkog predsednika Frank-Valtera Štajnmajera, optuživši ga “za veoma zabrinjavajuću političku bliskost sa Rusijom”.

Miki

03.04.2022. 18:57

S pravom je ljut. Nemacka nije ispunila svoja obecanja koja je dala posle prevrata. Povuklà je nogu I ostavila Ukrainu da se sama izbori za pobedu, sa kojom bi zaluzila clanstvo u EU I NATO. Ukraina je ocekivala direktno a ne indirektno undesce NATO saveza jer je stavila na talon sve. Drzavni suverenitet, privredni I vojnie otencijalle. Zaigrala je na sve Ili nista a zapravo je zauzvrat dobila samo moralnu I politicku podrsku plus materijalne resurse I nesto dobrovoljaca kada je u pitanju vojni aspekt.

Rašo

04.04.2022. 10:23

Ови се баш уживели у улогу. Оживели нацизам, отели државу од народа, угњетавају друге народе у Украјини, забрањују употребу језика, прете суседној држави, ... Па да ли ви стварно верујете да ће то проћи тек тако јер вас хушкају САД и други следбеници нацизма попут В Британије? Зна се како ћете завршити а жао нам је страдања невиних због зла које ви носите у себи!

Zozo

04.04.2022. 17:33

Ukrainci vi sebi dozvoljavate mnogo toga. Da ste imali lidere i razumevanje nikada vam se nebi dogodilo ovo sto je sad. I pored svega ponasatate se krajnje ne ukusno. Evo vam vasi partneri sa zapada dobićete kredit za obnovu i nista vise.