GLAVNI saveznik SAD koji nije u NATO-u, Katar, zajedno sa Saudijskom Arabijom, osudili su Zapad zato što posvećuje nesrazmerno više pažnje Ukrajini nego sukobima u državama širom Bliskog istoka.

KAD SHVATITE DA JE VATIKAN U IGRI

28.03.2022. 08:19

SVE CE VAM OSTALO BIT JASNO. Nacizam je rame uz rame krenuo na pravoslavlje u Jugoslaviji, prvo su obnovili nacisticko-ustasku tvorevinu na teritoriji Jugoslavije, sad im je cilj da to isto obnove u Ukrajini, i vecim delom su i uspeli. Koliko je Vatikan upregnut u ratne pohode teroristicke organizacije NATO, najbolje pokazuje primer iz Poljske, doskora su se opirali da prime i jednog izbeglicu sa bliskog istoka, a sad imaju mesta za stotine hiljada izbeglih katolika (nacistickih simpatizera) A bogami vidi se kako im nacizam cveta u Poljskoj, na primeru dojava da je bomba postavljena u avion Air Srbija.

buki

28.03.2022. 09:06

Zapad Ukrajini pomaže isto kao i svima gde su ''pomagali''. Naoružaju jedne, podrže ih medijski i usmere protiv drugih, a onda prodaju oružje i samo gledaju šta od kojih mogu da ukradu i kako da ih iskoriste za svoje interese. Ne vidim ja tu neku razliku. Ukrajina, Irak, Libija, Sirija, SA-Jemen, Jugoslavija (Srbi-Šiptari).... Potpuno isti princip, ali im i dalje ta taktika uspeva zahvaljujući gramzivim pojedincima i glupom narodu.