FRANCUSKI predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da su zapadne sile spremne da pojačaju sankcije protiv Rusije dok nastoje da dodatno izoluju Moskvu i izdejstvuju prekid vatre.

Komentari (4)

da

24.03.2022. 18:24

Tebi bi bolje bilo,da gledas sta se desava,u tvom dvoristu. Uskoro se narod dize protiv tebe,i tebi slicnih. Doveli ste narod do ivice egzistencije. Infflacija je hiper. A vi,da bi zamazali oci narodu,pravite Ruse krivcima za sve. Ako onaj ludi deda,koji i ne zna ni gde se nalazi,i sta prica,pravi budalu od sebe,ne morate vi da idete rame uz rame,sa njime. Pa pogledajte vase poljoprivrednike. Ljudi nemaju sta da sade,i cime da obradjuju biljke. AA sta ce te da jede???? Sa cime ce te zimi da grejete narod??? Ko ce da vam placa racune??? Sve bih ja vas,navodne pametnjakovice ,iz EU,pohapsio,i leba vam ne bih dao da jedete. Nego u njivu da kopate,pa ako zasluzite,mozda nesto i pojedete. Hostapleri Evropski.Vi prost narod i ne vidite. I ne racunate da su zasluzuju postovanje,i uvazenje.

Dragan

24.03.2022. 18:37

Makron nekako uvek "zaboravlja" da javno prizna istinu o UZROKU ove strahovite svetske ekonomske krize koja ce za mnoge zemlje biti katastrofalna. RF je Zapadu u nekoliko navrata i usmeno i pismeno predlagala razgovore i dogovor o medjusobnoj bezbednosti sto je Zapad glatko, oholo i drsko odbio i sada izigravaju "andjele mira".