SAD nisu razumele zašto su ruske oružane snage odlučile da koriste hipersoničnu raketu tokom svoje invazije na Ukrajinu, saopštio je novinarima portparol Pentagona Džon Kirbi.

Srbijo Zuta kuco

23.03.2022. 11:01

Upozorenje. Da vide sta ih ceka. Obzirom da nisu verovali kada im je Putin rekao sta ima u arsenalu pa su poslali onu glupu plavusu da istrazi. Postavljala je isto pitanje vise puta tokom "intervjua" pri cemu je kamera pratila Putinove oci. Pokusavali su da poronadju tikove na osnovu kojih bi znali da li laze ili govori istinu. Ocajnici su ignorisali ocigledne znake koji su potvrdjivali sve sto je rekao. Bila je serija neobjasnjivih ekspolozija u Sibiru. Svima sem Amerikancima je bilo jasno sta je eksplodiralo. Toliko lazu da vise ne veruju ni sopstvenim ocima.

Mapko

23.03.2022. 11:02

Kao Ameri nisu razumeli o cemu se radi, pa lepo, cak neko koji ima nizak stepen pametnosti, moze protumaciti da je koriscen Kinzal radi NATO baze sirom Evrope, pogotovo u blizini Ukrajine, a posto su bombardovani krijuce NATO baze u Ukrajini, a posto je Americka ambasada u Kievu odmah ocistila svoj web sajt od informacije o NATO instruktorima sirom te iste vojne baze u Ukrajini, mislim da i dete ce razumeti koje su namere ruske drzave. Mislim da su Amerikanci vrlo dobro razumeli rusku nameru. Cisto informativno, Kinzal gadja sa preko 20 puta vece brzine od tomahawk rakete, uz toga dodate kinetičku energiju brzine i vojni ekploziv rakete, to vam razori neprijatelja kao nikad pre vidjeno do sada.

Vojin

23.03.2022. 17:01

Ne mogu da verujem da im nije jasno?... Pa zato i jos uvek nemaju hipersonicno oruzje. Ali dobro. Shvatice. Radilo se o podzemnom skladistu. Drugacije nije moglo da se unisti nego hipersonicnom raketom koja ima ogromnu brzinu i cija kineticka energija raste sa kvadratom brzine, a samim tim i njena penetracija do skladista je zagarantovana.

ranko75

24.03.2022. 02:23

Namera im je da se odbrtane od vas. Nadam se da ce sledeca namera b itio da vas se neutralise da vise ne cinite zla po svetu kao do sada.