BAJDEN OPSOVAO NOVINARA: Šok u Americi (VIDEO)

Novosti online

25. 01. 2022. u 07:46

AMERIČKI predsednik Džo Bajden uhvaćen je kako na jednom događaju u Beloj kući psuje novinara Foks njuza nakon što mu je on postavio pitanje o uticaju rasta inflacije na ovogodišnje izbore za Kongres.

БАЈДЕН ОПСОВАО НОВИНАРА: Шок у Америци (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Twitter/business

Izlazeći sa sastanka Bajdenovog Saveta za konkurenciju, Foksov dopisnik iz Bele kuće Piter Dusi doviknuo je da li može da postavi pitanje u vezi sa inflacijom i da li je to politička odgovornost.

- To je velika prednost, više inflacije - sarkastično je odgovorio Bajden, verovatno nesvestan da mu je mikrofon još uvek uključen. "Koji glupi ku**in sin", dodao je.

Američke potrošačke cene u decembru su značajno porasle, zabeleživši najveći godišnji rast inflacije u gotovo četiri decenije. Ni sat nakon incidenta Bajden je Dusija navodno nazvao na mobilni i objasnio mu kako "ono nije bilo ništa lično".

Bajden je preuzeo dužnost predsednika pre godinu dana, obećavajući da će zauzeti čvrst stav prema svakom nepoštovanju među članovima njegove administracije, podseća Rojters.

BONUS VIDEO - Ti si lažov! - A ti si najgori predsednik u istoriji Amerike

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)