MARIJA ZAHAROVA OPTUŽILA ALIJANSU: NATO salje militante pod maskom vojnih instruktora

Tanjug

12. 12. 2021. u 23:51

DRŽAVE članice NATO, pod maskom vojnih instruktora, šalju militante u Ukrajinu, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

МАРИЈА ЗАХАРОВА ОПТУЖИЛА АЛИЈАНСУ: НАТО саље милитанте под маском војних инструктора

Foto: EPA

- Region, posebno Ukrajina, nagomilava se oružje. Govorim o direktnim isporukama, ugovorima za budućnost, od više miliona, više milijardi. Pored toga, militant se tamo šalju pod maskom vojnih instruktora - rekla je Zaharova za televiziju Krim-24, a prenosi TASS.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je ranije da je Rusija zabrinuta zbog mogućeg raspoređivanja zapadnih vojnika u Ukrajini i poručio da takva situacija primorava Moskvu da preduzme mere da odbrani svoje interese.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

VEĆ OSAM MESECI U BOLNICI: Od čega boluje Moka Slavnić - Vratila mi se vera u Boga, molim se u bolničkoj kapeli