RUSIJA je rasporedila više od 92.000 vojnika na granici sa Ukrajinom i sprema se da napadne krajem januara ili početkom februara, rekao je general Kiril Budanov, šef vojne obaveštajne službe Ukrajine u intervjuu za "Militeri Tajms".

Komentari (11)

glupost

21.11.2021. 15:57

Pa vi tvrdite,da vec 8 godina ratuje sa Rusijom???? Kako sada to,napad??? A ko vas onda svih ovih 8 godina napadao???? Sa kime vec 8 godina ratujete????? Pa vi niste normalni. Prodali drzavu,zaigrali se tako ratovanja,pa i ne znaju,ko sa kime. I jos jedna jako vazna stvar: Ruska vojska,uopste nije blizu vasih granica!!! Ne lazite vise svet. Otvorite kartu,i pogledajte,gde je sta vi,a gde Ruska armija. Sramota bre vise,da slusamo lazi. I da zbog vas,prodanih dusa,i Amera,izbije rat,i da nevin narod izgine!!!!

Desimir

21.11.2021. 16:20

Desimir Ukrina gresi uzece je Rusija kao i Krim nece sigurno dozvoliti da se zapadne zemlje i nato sipure ukrajinski narod zeli ruse a ne kaobojce testirace moc ruske federacije zazalice za sve dosadašnje provokacije nicim izazvane sa ruske strane

Dr s

21.11.2021. 16:37

Umesto da su grupisali vojsku u Istocnoj Nemackoj i SFRJ Saga grupisu vojsku u Srcu Ruske drzave. Ponavlja i istorija uvek placaju svoje greske preskupo nazalost

Lucky

21.11.2021. 17:02

Ukrainci nemaju ni vojsku ni obavestajce,oni ni drzavu nemaju. Sve sam kriminalac do kriminalca. Tako da od te tvrdnje sem lazi na nikakvog osnova.Rusi ako budu to hteli ,sve ce trajati samo 1dan i gotovo. Ali videli kako kukanje pomaze od slovenaca ,hrvata,siptara ... pa sad i oni poceli da kukaju a i dalje prav zverstva nad Rusima . Ne nisu to zverstva obicna ,da ubijaju vojnike odsecanjem glave ili prebijanjem do smrti. To su zverstva najvise nad civilima i decom ,silovanja ,sakacenja,bacanja zivih u vatru .... sve ono sto su hrvati radili nad Srbima p logorima a i po BiH sto su muslimani nad Srbima radili.

Bonaparta

21.11.2021. 17:07

Gledam sliku ovog ukrajinskog oficira i nešto mi para pogled. Zagledao sam malo bolje sliku i onda shvatio šta je to što mi para pogled. Šapka. Zašto? Tipična SS šapka. Ispod takve šapke samo fašistička terminologija može da se izusti. Kada bio u situaciji da ga pitam pitao bi ga KO UPOTREBLJAVA DRONOVE I PROVOCIRA LJUDE U DOMBASU, Rusi ili vi!? Pored toga zapadni hohštapleri, podržavaju vaše akcije. Čak vas i podstiču i tvrde da je to legitimno. Kada Srbija u obrnutoj situaciji samo hoće da zaštiti svoj narod od terorista njoj se preti. Kiga bre ti prijatelju lažeš, sebe ili nas!?

Eksokustodijan

21.11.2021. 17:40

Ово је као '39. када су Немци глумили жртве, а онда 1. септембра нахрупили у Пољску. Тј. '38. када су присајединили Судетску област Чехословсчке. Само, нешто ми се јавља да ће овог пута епилог да буде мааало другачији.

ANTE BAN

22.11.2021. 10:03

Ukrajinski general još ne shvata da postoje tzv.- slučajne države; Ukrajina, Hrvatska, Gruzija,- koje se mogu komadati i čerečiti bez posljedica! Pitanje je da li su ove tri države i priznate od UN, pa- zašto bi bilo bitno ako neko uzme komad njihove teritorije, ili - čak čitavu teritoriju. A za Ukrajince se zna da su to fašisti, i da tamo živi cca 45 milijuna fašista, koje treba osloboditi! A- osloboditi ih mogu jedino- braća Rusi!