BORBA PROTIV TERORIZMA: Rusija spremna za rat sa teroristima na internetu

Tanjug

19. 11. 2021. u 16:00

RUSIJA je napravila nacrt deklaracije o borbi protiv korišćenja interneta od terorista, i o tome će se razgovarali na ministarskom sastanku OEBS-a u Stokholmu, 2. i 3. decembra, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov nakon razgovora sa predsednikom OEBS-a, Šveđankom An Linde.

БОРБА ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА: Русија спремна за рат са терористима на интернету

Foto Dephositos

-U našem je interesu da na ministarskom savetu OEBS-a u Stokholmu početkom decembra napravimo pomak. Kratko smo razgovarali o nacrtu rezolucije sa švedskom predsednicom i o radu koji je trenutno u toku. Rusija je dala svoj doprinosu na paketu zakona o finansijskim dokumentima na ministarskom sastanku. Sada ćemo predložiti deklaraciju o borbi protiv načina na koji teroristi koriste internet, naveo je Lavrov, prenosi TASS.

Prema ministru spoljnih poslova, Moskva želi da sve rezolucije OEBS-a pomognu u ujedinjenju članica ove organizacije da se što jače odgovori na zajedničke izazove.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZRAEL SE OGLASIO NAKON NAPADA NA IRAN: Poslali jasnu poruku Teheranu - pojavio se novi snimak (FOTO/VIDEO)