EVO KAKO ĆE PUTIN PROVESTI SVOJ 69. ROĐENDAN: Peskov otkrio šta predsednik Rusije ima u planu za 7. oktobar

Novosti onlajn

05. 10. 2021. u 13:12

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin provešće radno svoj rođendan 7. oktobra, ali će uveče obeležiti praznik sa najbližima, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

ЕВО КАКО ЋЕ ПУТИН ПРОВЕСТИ СВОЈ 69. РОЂЕНДАН: Песков открио шта председник Русије има у плану за 7. октобар

Foto: EPA

- Koliko mi je poznato, Putin planira da radi tog dana, bez obzira na to što mu je rođendan. Nema sumnje da će barem uveče to obeležiti sa porodicom i prijateljima. Najčešće tako bude - rekao je Peskov, podsetivši da Putin često održava radne aktivnosti na svoj rođendan.

Kako je dodao, ruski predsednik više nije u tako strogoj samoizolaciji, u koju se povukao sredinom septembra zbog slučajeva zaraze virusom korona u njegovom bliskom okruženju.

Vladimir Putin 7. oktobra slavi 69. rođendan.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Bonus video:

TAKO SE TO RADI NA MINUS 20: Vladimir Putin na bogojavljenskom kupanju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)