AMERIČKOM ambasadoru koji pozvan na razgovor u Ministarstvo spoljnih poslova Rusije ukazano je da je apsolutno nedopustivo mešanje u unutrašnja pitanja Moskve, saopštilo je rusko Ministarstvo.

Komentari (5)

Protokol

10.09.2021. 19:36

Portparolka ruskog MIP-a govori u prvom licu jednine kada predstavlja stav ruskog MIP-a, osnosno Rusije. To je nedopustivo. I za mnoge manje i nevažnije zemlje, a ne za Rusiju, takva kakva i je i kolika je.

Šator

10.09.2021. 22:27

@normalno - Шта је у њеној изјави ненормално? Што каже да је недопустиво да САД бира власт у Русији, што је доказано више пута (сјети се избора Јељцинових, па догађаји у Украјини и другим Банана државама), а кад САД оптужи Русију за мјешање у изборе (узгред, без иједног објављеног доказа, само на основу наводних сазнања служби, које су имале и доказе да Садам има оружје за масовно уништење што се показало као лаж, или кад је Клинтон лагао уз Библију на руци да није пришао оној, лаж, лаж..), онда је то теби допустиво, и није Ким или шта већ. А ја видим да би на крају једино било ненормално да ти то пишеш за џабе и вјерујеш стварно у то што пишеш...