ZASTRAŠUJUĆE SEKUNDE PRE NESREĆE! Kamiondžija buljio u telefon, iz sve snage se zabio u kombi - jezivi snimak bio glavni dokaz (VIDEO)

Novosti online

27. 07. 2021. u 20:19

SNIMAK trenutka kada se vozač kamiona zabio u zadnji deo policijskog kombija i teško povredio tri osobe, nakon što je gledao u mobilni telefon tokom vožnje, izazvao je bes u Velikoj Britaniji.

ЗАСТРАШУЈУЋЕ СЕКУНДЕ ПРЕ НЕСРЕЋЕ! Камионџија буљио у телефон, из све снаге се забио у комби - језиви снимак био главни доказ (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Sussex News

Derek Holand (59), je ovu tešku nesreću izazvao prošle godine, a detektivi koji su pregledali snimke kamere iz kamiona su zabeležili čak 42 primera "loše vožnje" tokom četvorosatnog putovanja ovog kamiondžije.

Holand se danas izjasnio krivim po svim tačkama optužnice i osuđen je na tri i po godine zatvora. Takođe mu je oduzeta vozačka dozvola na 57 meseci, i moraće ponovo da polaže test ako bude želeo da sedne za volan.

Pored toga što je uporno zurio u telefon umesto na put, koristio je i lažnu kopču pojasa kako bi isključio alarm, i sklanjao obe ruke sa volana da bi oljuštio bananu.

Na kraju snimka  vidi se Holand koji kuca poruku u trenutku kada pri brzini od 60 kilometara na čas udara u kombi koji je pokvaren stajao u zaustavnoj traci.

Vozač zatvorskog policijskog kombija, stražar i zatvorenik su zadobili ozbiljne povrede tom prilikom, i bili su hospitalizovani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna