KINESKI ministar spoljnih poslova Vang Ji pozvao je danas SAD da ukinu sve jednostrane sankcije i carine protiv Kine, što je pre moguće, navodi se u saopštenju kineskog Ministarstva spoljnih poslova.

Komentari (4)

Georg

26.07.2021. 20:03

Moraju se pni mesati svuda. Kad se mesaju ovih velesila Rusije i Kine kako onda nece ovih mnogo manjih. Strasno. Sta mislite kad bi ovako nesto njima uradili da se neko mesa unutar Amerike, tipa, Florida, Texasa, Kalifornije...?

buki

27.07.2021. 10:24

@Georg - A za sve vreme dok se mešaju svuda, lažno optužuju druge (najčešće Ruse), da se mešaju kod njih. To rade neprekidno, pa mislim da su i sami sebe ubedili u te laži.

kekec

26.07.2021. 20:55

auuuu! jeste bre, prema zadnjim informacijama iz poverljivih izvora amerikanci su se us...i! mnogo se plase kineza! dobro je da su kinezi to OSTRO porucili, misli da su ipak trebali NAJOSTRIJE da poruce!

vladimir

27.07.2021. 16:35

Amerika NEĆE da prihvati da više NIJE prva sila sveta i to saznanje i činjenica su produkt sve većih KOMPLEKSA! Uporno "holivudski" /marketinški/ nastoji da demantuje "surovu stvarnost" po cenu i da napravi incident sa silama kakve su Rusija i Kina, jer to joj jedina opcija, a za koju će PLATITI najveću cenu! Uostalom pogledajte njihovog predsednika Bajdena - e to je Amerika, oličenje BRUKE i sramote nekada prosperitetne zemlje!