ZADAVIO I RASKOMADAO MAJKU, PA JE JEO DVE NEDELJE: Monstruozan zločin u Španiji, bivši konobar delovima tela hranio i psa! (FOTO+VIDEO)

Novosti online

16. 06. 2021. u 21:49

ALBERTO Sančez Gomez (28) osuđen je na 15 godina i pet meseci zatvora u Španiji.

ЗАДАВИО И РАСКОМАДАО МАЈКУ, ПА ЈЕ ЈЕО ДВЕ НЕДЕЉЕ: Монструозан злочин у Шпанији, бивши конобар деловима тела хранио и пса! (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Gomez, bivši konobar, je proglašen krivim za ubistvo majke Marije Soledad Gomez, koja je imala 60 godina. naime, on je ubio majku, pa isekao njeno telo i jeo ga dve nedelje!

Prema španskim medijima, zločin se dogodio 2019. godine. Gomez je imao zabranu pristupa majci, koju je prekršio. Posvađali su se i on ju je zadavio.

Jeziv slučaj kanibalizma otkriven je kada se policiji javio Marijin prijatelj, zabrinut što ne može da stupi sa njom u kontakt. Policija je stigla u kuću u istočnom Madridu, a sve što su otkrili bilo je šokantno i za njih!

Miror je u maju objavio kako je Gomez rekao policiji koja ga je uhapsila da je majku jeo „malo po malo“ i da je delove njenog tela delio sa svojim psom.

Lokalni izveštaji u to vreme kažu da je telo nesrećne žene isečeno na više od 1.000 delova. Detektivi su pronašli delove njenih ostataka u taperver posudama u zamrzivaču. Kosti su otkrivene u kutijama oko porodične kuće, a glava, ruke i srce nađeni su na krevetu u stanu u blizini čuvene arene za borbu bikova Las Ventas u španskoj prestonici.

U optužnici je bilo navedeno da je ubica ljudožder koristio stolarsku testeru i dva kuhinjska noža da bi isekao telo svoje majke.

Pokušao je da se odbrani rekavši da je pretrpeo psihotičnu epizodu kada je izvršio jezivo ubistvo, da je čuo glasove koj su mu govorili da mora da je ubije, ali sud je odbacio taj stav.

Osim kazne zatvora, Gomez će morati da plati 60.000 evra (73.000 dolara, 52.000 funti) kao odštetu svom bratu, na ime pretrpeljnog emotivnog bola.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ČUJU SE EKSPLOZIJE I SIRENE ZA VAZDUŠNI NAPAD: Iranski informativni kanal objavio snimak navodnog izraelskog udara (VIDEO)