TRUDNICU UBIO ZALUTALI METAK: Par sati pre toga objavila emotivnu fotografiju (FOTO)

Novosti online

11. 06. 2021. u 00:06

TRUDNICA iz Brazila umrla je nakon što ju je pogodio zalutali metak tokom policijske pucnjave nekoliko sati nakon što je objavila fotografiju sa stomakom na Instagramu.

ТРУДНИЦУ УБИО ЗАЛУТАЛИ МЕТАК: Пар сати пре тога објавила емотивну фотографију (ФОТО)

Foto: Instagram

Katlin Romeu (24) odvedena je u bolnicu nakon što je pogođena nasred ulice u blizini njenog starog doma u naselju severno od Rio de Žaneira, ali je nažalost proglašena mrtvom po dolasku.

Bila je u trećem mesecu trudnoće.

U trenutku nesreće sa njom je bila njena baka, koja je prošla nepovređena.

Ona je za brazilske medije rekla da se njena unuka pre nekih mesec dana odselila iz tog naselja, kako bi izbegla nasilje.

- Metak ju je pogodio nekoliko trenutaka nakon što se pozdravila sa tetkom. Sve se dogodilo iznenada. Moja unuka je pala kad je počela pucnjava. Pokušala sam da je zaštitim jer je bila trudna - ispričala je baka.

Ona je dodala kako je videla rupu u njenom ramenu, nakon čega je počela da viče upomoć.

- Izgubila sam unuku i nerođenog unuka u varvarskoj pucnjavi - rekla je baka.

Buduća majka je čak odabrala i ime za svoju bebu - da je bila devojčica zvala bi se Maja, a Zion da je bio dečak.

Katlin je nekoliko sati pre tragedije na Instagramu, gde je prati 20.000 ljudi, objavila fotografiju u kojoj je ponosno istakla trudnički stomak.

Sa pratiocima je rekla da se tokom trudnoće bori sa jutarnjim mučninama i "lavovskom glađu", prenosi Sun.

Katlin je objavila trudnoću pre nedelju dana fotografijom na Instagramu na kojoj jednom rukom drži stomak, a drugom grli partnera i leži na njegovom ramenu.

Policija je potvrdila da je brazilska influenserka ubijena u pucnjavi koja je izbila između policajaca i kriminalaca i da je pokrenuta istraga kako bi se utvrdilo ko je ispalio fatalni metak.

Vlasti su bile primorane da zatvore put u blizini mesta ubistva nakon što su besni meštani organizovali protest.

Oni su optužili policiju za genocid.

- Ovaj genocid mora da se završi. Ne postoje reči kojima može da se uteši njena porodica i porodice mnogih drugih žrtava - rekla je Telma Asis.

Prema podacima Crossfire, nevladine organizacije, zalutali meci su pogodili najmanje šest trudnica od 2017. godine, ali je Romeu prva koja je preminula.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)