"SUMNJIVO" ZATEZANJE KAIŠA: Opet spekulacije o zdravlju Kim DŽong Una

V.N.

09. 06. 2021. u 23:16

LIDER Severne Koreje Kim DŽong Un opet je podstakao spekulacije o svom zdravlju, nakon što su nedavno objavljene fotografije sugerisale da je smršao.

СУМЊИВО ЗАТЕЗАЊЕ КАИША: Опет спекулације о здрављу Ким Џонг Уна

Foto AP

Fotografije su načinjene na sastanku Politbiroa vladajuće Radničke partije krajem prošle nedelje, što je bilo prvo javno pojavljivanje Kim DŽon Una u poslednjih mesec dana. Jedan portal iz Južne Koreje je išao toliko daleko da je objavio uvećane slike koje sugerišu da je Kim dodatno pritegao kaiš svog omiljenog sata na zglobu leve ruke. Fotografije pokazuju da je njegov levi zglob znatno tanji nego na slikama snimljenim u novembru 2020. i u martu ove godine.

Kim, za koga se veruje da ima 37 godina, strastveni je pušač, već je imao problema sa zdravljem što se pripisuje njegovoj težini i stilu života.

Južnokorejska nacionalna obaveštajna služba saopštila je prošle godine da se veruje da je Kim težak 140 kilograma i da je u proseku dobijao šest-sedam kilograma godišnje, od dolaska na vlast krajem 2011. godine.

Jedino još nije jasno da li je Kimov izmenjeni izgled rezultat bolesti ili svesne odluke da smrša.

Kimovo zdravlje je čest izvor spekulacija, a njegovo tronedeljno odsustvo tokom proleća izazvalo je glasine da je imao operaciju na srcu, a neki izveštaji su čak sugerisali da je preminuo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)