ŽELJKO PERVAN BEZ BRADE: Komičar neprepoznatljiv, morao da se obrije zbog opklade - za sve je "kriv" Zoran Milanović! (FOTO)

Novosti online

18. 05. 2021. u 19:25

U NOVOJ epizodi "Pervanovog dnevnika" koji se prikazuje na Z1 TV Željko Pervan i Mladen Horvat otkrili su kako je završila opklada iz prethodne emisije u kojoj su se njih dvojica kladili da li je premijer Hrvatske Andrej Plenković viši od predsednika Zorana Milanovića.

ЖЕЉКО ПЕРВАН БЕЗ БРАДЕ: Комичар непрепознатљив, морао да се обрије због опкладе - за све је крив Зоран Милановић! (ФОТО)

Foto: Z1 TV Printskrin

 U slučaju da izgubi opkladu, Pervanov zadatak je bio da obrije bradu i brkove i to je na kraju morao zbog toga što nije bio u pravu kad se kladio da je Milanović viši od Plenkovića.

Foto: Z1 TV Printskrin

– Izgledam kao baba iz Toplica, posle 31 godinu izgubim opkladu. Predsedniče, hvala vam što ste niži od Plenkovića, bio sam siguran da ste viši. Koga si uopšte pitao da saznaš da li je Milanović 189 cm visok? – pitao je Pervan svog kolegu Horvata u emisiji i dodao kako on nikada od Mladena ne bi tražio da se obrije kad izgubi opkladu.

– Ja to od tebe nikada ne bih tražio, 31 godinu nosim bradu i onda me ovaj bivši bradonja natera da obrijem bradu. Gledaj kako sad izgledam, kao Čobanković. Ti si me naterao da se kladim. Nemoj da te vidim da uživaš u ovome – poručio mu je Pervan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije