OSMORO DECE OSTALO BEZ RODITELJA: Horor u kući otkrio rođak - Žena ležala u hodniku sa prostrelnim ranama, telo muža iza vrata!

Novosti online

14. 05. 2021. u 22:15

NAKON što su danas u porodičnoj kući u Žepču, u naselju Bistrica, pronađena tela supružnika, istražioci prikupljaju tragove, a prema svemu sudeći radi se o ubistvu i samoubistvu. Pored tela muškarca (50) pronađena je automatska puška.

ОСМОРО ДЕЦЕ ОСТАЛО БЕЗ РОДИТЕЉА: Хорор у кући открио рођак - Жена лежала у ходнику са прострелним ранама, тело мужа иза врата!

Ilustracija

Žena (44) je policiji poznata po prosjačenju, dok je muškarac, navodno, bio sklon alkoholu. Iza supružnika je ostalo osmoro dece koja su u vreme zločina bili kod rođaka, saznaje Avaz.

Mrtve supružnike jutros je u 9.30 pronašao rođak iz Zavidovića kod kojeg su bila njihova deca. Policija je u kući koju su supružnici unajmili od rođaka pronašla četiri puščane čaure. Telo žene zatečeno je u hodniku i imala je dve prostrelne rane na glavi.

Muškarac je bio iza vrata i sebi je hitac ispalio u grudi.

Kako su ispričale komšije, proteklih dana, nisu viđali muškarca u kući. Sinoć, kada se zločin desio, čuli su pucnjavu, ali nisu mogli utvrditi odakle je dolazila.

- Prema dosad prikupljenim i utvrđenim činjenicama i podacima, kao i izvršenim uviđajnim radnjama, sve upućuje na to da se, najverovatnije, radi o ubistvu i samoubistvu - rekla je Aldina Alić, portparol MUP ZDK.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade