SRPSKI član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da u izjavi Bakira Izetbegovića da su "Srbi loš narod" vidi vekovni kompleks konvertitstva i izdaje koju su Izetbegovići počinili napuštajući pravoslavlje da bi sačuvali imovinu.

Zoran

23.01.2021. 16:00

Jedna od dobrih odlika ljudi sa ovih prostora je što jedni drugima kažu otvoreno u oči šta imaju tako da tu nema nekog uvijanja u celofan .

Mama

23.01.2021. 16:06

Preletaci svih vrsta su najgluplji ljudi.Ni Nemci nisu senili izfajnike- ako izda svoj narod sta ce tek uraditi s nama!Znaci posluzi svrsi pa ga baci -toalet papir! Isto je i sa Izmetbegovicima- potrosna roba.Beda!

NN

23.01.2021. 16:34

Основ антисрпске реторике Муслимана 26 година после рата и са бременом много тежих ратних траума у сукобу са Хрватима него српском војском је неподношљив притисак милитантних прозелитских кругова Римске цркве и усташког језгра унутар ХДЗ-а усмерен ка крајњем циљу - покатоличењу Муслимана у Федерацији БиХ. Иако је један мали дио наше муслиманске браће спреман на такав епилог, већина сања простор Републике Српске идеалним за спас своје вере и душе. Нажалост, Изетбеговић није спреман да крене против Хрвата у Федерацији који га опет, иза леђа Додику, помажу и подржавају на свим нивоима у припреми за "коначно решење српског питања у БиХ". Овог пута, Срби неће бити наивни и спремни су. Милорад Додик то одлично зна, а од прохрватске политике у свом стилу једино он има корист, јер је то кључ за дуговечну политичку каријеру сваког политички амбициозног Србина у БиХ. Исто то правило важи и за Изетбеговића. Истинско и трајно решење за БиХ је православно-муслиманска коалиција на свим нивоима власти у БиХ.

tim

25.01.2021. 13:59

@NN - U pravu si "NN"---ali da te koalicije dodje treba uciniti nekoliko stvari:1.Muslimani da se izvine sto su poceli rat u Bih,,[kutiljerovo svjedocenje u Hagu] 2. Svi muslimanski zlocinci da se osude procesuiraju 3.Da se raspusti SDA [stranka d. akcije] , a bivsim clanovima zabrani svaki politicko djelovanje TRAJNO 4. Da se objelodani stvarna istina o Srebrenici ,Markalama .i tzv "redu za hljeb" !5. da se plati odsteta za ukradenu, otetu i unistenu imovinu Srba u ratu.. 6.da se objelodani istina o Mudzahedinima u Bih [u toku rata ][Ko i kako su dovodjeni] 7. Da muslimani prestanu sa KULTURNIM ZULUMOM nad Srbima u BiH. Ispunjavanjem ovih zahtjeva moglo bi doci do pomirenja sa Srbima, jer samo tako mogu opstati i ostati muslimani u Bosni, U protivnom kad [ne ako] Hrvati dobiju entitet spajanje sa Lijepom Nasom je pitanje vremena,,,Hrvati su razbili[uz pomoc Svaba pa onda i amera] yugoslaviju a da nece Bosnu.. A, Zulfikarpasic je rekao:" Srbi i Muslimani su kao Drvo[srbi] i Imela[muslimani].....to je tzv-simbioza- Imela je polu parazitska biljka-muslimani su KULTURNI poluparaziti [prisvojili su HRISCANSKU proslost Bosne } . Zapamtite Drvo bez Imele moze ali Imela bez drveta NE MOZE.!! Evropa je Katolicka [citaj Ustaska] i sa Dzamijom se ne moze u EVROPU... "Latini su stare varalice' NJEGOS,,,takodje isto je rekao :"Ucimo od mudrijeg LATINA' to je izgleda jedini shvatio DODO[Milorad] trenutno naj jaci politicar u bivsoj Yugi- Kvaran, Namazan [svim mastima i bojama] ali veliki Srbin [cak i fizicki] i neosporni PATRIOTA.

Miki Zg

23.01.2021. 18:00

Što reći od onoga provjerenoga :Poturica gori od Turčina .Srbi kada prime katoličku vjeru ,ustaše do neba ,ili muslimansku ,najveći talibani !

Nije Mala Nije Mala

23.01.2021. 18:42

Браво Миле! Источно од Дрине нико не разуме (и, на жалост, не жели да разуме) како је Србима у тамном вилајету - Срби у Србији немају природне непријатеље. Малтретирали су нас и убијали Мађари и Бугари, али ни изблиза као што је наш народ настрадао западно од Дрине од потурица и усташа. Тај страх од истребљења је у глави сваког Србина у Српској и БХ, јер су прошли кроз све то и видели шта се деси кад спусте гард. А за Бакира да каже да су Срби лош народ, показује ко је и шта је - нормалан човек на таквој позицији никада ни у лудилу не би то јавно рекао, без обзира на то шта мисли приватно.