UŽAS U BOSANSKOM PETROVCU: Migrant opljačkao kuću, iza sebe ostavio krvave tragove (FOTO)

Novosti online

06. 01. 2021. u 12:35

STANOVNIK Bosanskog Petrovca opljačkan je sinoć u ovom gradu, kada je migrant nasilno ušao u njegovu kuću, razbio vrata, pretresao stvari i ukrao novac i porodični nakit.

УЖАС У БОСАНСКОМ ПЕТРОВЦУ: Мигрант опљачкао кућу, иза себе оставио крваве трагове (ФОТО)

Foto Nezavisne

Opljačkan je Ibrahim Balić iz Petrovca, čija se kuća nalazi u centru grada, a koji u to vreme nije bio u kući. Činjenica da je rukama ili nogama razbio ulazna vrata i posekao se staklom pokazuje koliko je migrant brutalan, zbog čega je Balićeva kuća sva u krvi migranta koji je posle povrede nastavio da pljačka.

Prema Balićevim rečima, ukraden mu je novac od penzije i ostao je zlatni prsten, venčani prsten od majke.

- U strahu sam, verujte mi, ne smem da ulazim u svoj dom, koliko sam pod stresom. Ne mogu da verujem da ova država dozvoljava da takvi likovi šetaju ulicama i provaljuju u kuće i pljačkaju poštene ljude", rekao je Balić i dodao da ovaj migrant je uhapšen tokom noći. Istakao je da u kući ima krvi u svim pravcima, da je staklo na ulaznim vratima gde je ušao slomljeno, a krvi ima na podu, ostalim vratima, fiokama, zavesama, pa čak i u kupatilu.

Inače, ovo nije prvi put da migranti upadaju u kuće i verovatno nije ni poslednji jer slobodno šetaju gradskim ulicama, sede i piju po kafanama, pa je za očekivati da će počiniti mnogo ozbiljnija krivična dela.

Podsećamo da vlasti ne čine ništa kako bi migrante u Unsko-sanskom kantonu smestile na jedno kontrolisano mesto, već mogu slobodno šetati gradovima i selima, upadati u kuće, pljačkati, paliti i činiti druge zločine.

(Banjaluka.net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)