"OTVORENIH OČIJU ČEKAM SVOJ KRAJ" Mikica odrasla u domu, radila po 15 sati dnevno i sada nema novca za lečenje od raka materice (VIDEO)

Novosti online

21. 01. 2024. u 10:50

MIKICA Vujanović odrasla je u domu za nezbrinutu decu u Tuzli.

ОТВОРЕНИХ ОЧИЈУ ЧЕКАМ СВОЈ КРАЈ Микица одрасла у дому, радила по 15 сати дневно и сада нема новца за лечење од рака материце (ВИДЕО)

Foto: Printskrin YT/Srećko Stipović

Roditelji su je se odrekli, a nakon navršenih 16 godina ona odlazi u svet trbuhom za kruhom.

S majkom se nije videla ni čula punih 35 godina. Ceo život borila se da preživi. Radila je razne poslove i po 15 sati dnevno da bi danas s dijagnozom raka materice pala u postelju.

Ona je podstanarka u Travniku. Nikada je poslodavci nisu prijavljivali, niti joj plaćali zdravstveno i penzisjko osiguranje.

Nema nikakvih primanja i kako kaže otvorenih očiju čeka svoj kraj.

Da bi se lečila u inostranstvu potreban joj je novac, ali pre toga i zdravstvene nalaze koji mnogo koštaju, a Mikica nema para.

- Jedna od najtužnijih priča koje sam snimio u svojoj novinarskoj karijeri - poručio je novinar Srećko Stipović.

Želja joj je uvek bila, kako kaže, da studira fakultet. Ističe da joj je jako teško da traži pomoć, zbog čega je ceo život i radila. 

- Ceo život mi je bila borba. Dok su cure curovale, izlazile po disko-klubovima, ja sam radila. Moj privatni život je uvek ispaštao zbog moje borbe. Nema u mom životu ništa svetlo, a sad mi je jedino bitno da preživim - rekla je Mikica.

Svi koji žele da pomognu Mikici mogu to učiniti putem Western union banke na adresu:Mikica Vujanović Ćifluk b.b. 72000 Travnik, BiH.

Mobilni telefon broj +387 60 31 592 50

Devizni račun za uplate iz inostranstva :Addiko bank d.d. Swift code:HAABBA22 IBAN:BA393060523194666232

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini